със сигурност знам че за фарове за мъгла спират , ако няма мъгла.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любимата тема за слабо-светещите фарове
Collapse
X
-
В раздел "Авто електроника" вървеше тая тема. Писал съм, не съм доволен от късите на моя автомобил. При мен късите светлини са с лупи. Отварях единия фар, няма смисъл да се мъчи човек , ако чак толкова не се налага. Започнах със смяна на лампи. Дългите бяха Оsram, късите Worth. Купих Hella Cool Blue. Поставих ги на късите, не ми хареса. После взех Narva - същата работа, на дългите всички са OK. Наскоро намерих Osram Silver Star +50. Писах и в другата тема, мисля че са по-добри - не заради +50%.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Grancharov написа:В раздел "Авто електроника" вървеше тая тема. Писал съм, не съм доволен от късите на моя автомобил. При мен късите светлини са с лупи. Отварях единия фар, няма смисъл да се мъчи човек , ако чак толкова не се налага. Започнах със смяна на лампи. Дългите бяха Оsram, късите Worth. Купих Hella Cool Blue. Поставих ги на късите, не ми хареса. После взех Narva - същата работа, на дългите всички са OK. Наскоро намерих Osram Silver Star +50. Писах и в драугата тема, мисля че са по-добри - не заради +50%.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
ogi28b написа:със сигурност знам че за фарове за мъгла спират , ако няма мъгла.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
А някой смениял ли е фаровете с нови? Има ли разлика? Все си мисля, че като излезе колата от завода неможе да е с такива светлини. Обаче ако фаровете, които ги продават тук са турски... то има ли смисъл да се купуват нови фарове. Един приятел купи фар за Спринтера, защото стария му беше леко пукнат и след няколко дни мъки се принуди да си върне стария пукнат фар. И сега е с него. Новия фар очевидно беше менте. Така че се чудя и аз какво да правя с тези фарове. Не ми се кара вечер направо ще си намразя колата. Иначе имам бяла светлина, но лъча ми прилича нещо като триъгелник, а десния ми фар пък свети на един метър пред колата и неможе да се вдигне. Също така се чудя как става тоя номер с лупите. Искам и аз да си сложа щом има ефект.Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'
Коментар
-
niko_ymn написа:Колко вата трябва да са крушките на късите светлини ? Пак ли 55 ? ... или това е за дългите?
Коментар
-
Ето ги моите фарове на къси и дълги, пълна трагедия.На снимката изглежда, че светят в бяло, но всъщност светят в жълто.Крушките са Осрам Силвърстар.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Ето ги моите фарове на къси и дълги, пълна трагедия.На снимката изглежда, че светят в бяло, но всъщност светят в жълто.Крушките са Осрам Силвърстар.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Korun написа:trace написа:Ето ги моите фарове на къси и дълги, пълна трагедия.На снимката изглежда, че светят в бяло, но всъщност светят в жълто.Крушките са Осрам Силвърстар.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар