Много си го обичам моя Фиат, но през последните месеци взе да ми идва в повече. То не бяха диагностики, то не беше чудо Реших да сменявам ECU-то, защото вече не знам какъв й е проблема на тая кола, то страшен характер извади. Въпроса е дали да търся втора ръка или ново? Съвети и инфо приемам всякакви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново ECU или???
Collapse
X
-
pakumba написа:много лесно се решаваш да сменяш ново сигурно е цифра. ко й има?Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
@somebody: От единия болт, с който е захванато ЕКУ-то си пусни едно хубаво кабелче с кабелни обувки до минуса на акумулатора. И аз преди две години имах подобен проблем, светваше инжекциона, гаснеше сама на светофарите и т.н. Като отидох на диагностика дори тестера не можа да се върже към ЕКУ-то и пича бързо се усети, пусна ми едно кабелче да дублира масата на ЕКУ-то и всичко заспа.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
sstanchev написа:Провери си компресията ако е по-голяма от колкото трябва е разпределителен вал (изпускателния). За съжеление няма как да го провериш щото достъп до него се получава след бая разглабяне което предполагам че знаеш. Иначе симптомите ти са ти точно като за това.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:абе ямбол заради хит ко ти го препоръчват, съвестен и официален сервиз за фиат на региона. тури си газ и не се занимавай с проблемиBravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
somebody написа:pakumba написа:абе ямбол заради хит ко ти го препоръчват, съвестен и официален сервиз за фиат на региона. тури си газ и не се занимавай с проблемиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
spark написа:@somebody: От единия болт, с който е захванато ЕКУ-то си пусни едно хубаво кабелче с кабелни обувки до минуса на акумулатора. И аз преди две години имах подобен проблем, светваше инжекциона, гаснеше сама на светофарите и т.н. Като отидох на диагностика дори тестера не можа да се върже към ЕКУ-то и пича бързо се усети, пусна ми едно кабелче да дублира масата на ЕКУ-то и всичко заспа.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
pakumba написа:somebody написа:pakumba написа:абе ямбол заради хит ко ти го препоръчват, съвестен и официален сервиз за фиат на региона. тури си газ и не се занимавай с проблемиBravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар