Ако рамената са като мойте,ще трябва едно припиляване на зъбчетата по които се движи перото.Тези силиконовите идват малко по-стенати и неможе свободно дасе движи перото,от там не приляга добре по профила на стъклото като се движи и остават не почистени участъци.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с рамената за чистачките на Темпра
Collapse
X
-
Ами сменят се много лесно - хващаш само перото от края и дърпаш към теб, след това слагаш новото като гледаш да влиза в каналите, след това рязваш перото да не излиза извън чистачката и готово.После и другото рамо и всичко е ОК.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
Благодаря на всички колеги! Малко със закъснение, но ми се скапа компютъра и тази вечер си го взех от ремонт и вече съм с работещ компютър. Но да ви кажа аз смених перата, но нещо не се получава защото като работят по-дълго перата излизат и затова ми се искаше да сменя целите рамена и в събота ще се разходя до автоморгите да пробам от Типо преди 92г. както ми предложи колегата Rokambol и ако стават ще ви напиша, а до тогава приемам всякакви съвети и предложения.
Коментар
-
Ами моите не излизат - значи нещо или не са същите - и не са влезли правилно в канала. Няма начин да излизат иначе .... Ако си ги купувал от битака - там има всякакви и ествествено - размери всякакви - най-добре пробвай на място - аз така ени едвам върнах защото не станахаFiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
cilag написа:Благодаря на всички колеги! Малко със закъснение, но ми се скапа компютъра и тази вечер си го взех от ремонт и вече съм с работещ компютър. Но да ви кажа аз смених перата, но нещо не се получава защото като работят по-дълго перата излизат и затова ми се искаше да сменя целите рамена и в събота ще се разходя до автоморгите да пробам от Типо преди 92г. както ми предложи колегата Rokambol и ако стават ще ви напиша, а до тогава приемам всякакви съвети и предложения.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар