Какво да направя за да сваля разхода.Bravoto дава разход 13/100 градско
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.4 12v много гори на бензин помагайте
Collapse
X
-
Както е казал колегата по-горе - много зависи как го караш - дали го вкарваш във високи обороти всеки път от стартиране от сфетофар и дали се движиш главно във часовете-пик/задръствания. Макар,че в Бургас не са толкова големи, колкото в София...Защо не помислиш за АГУ - на този двигател това му е голямото предимство - евтиното и безпроблемно разбиране със обикновена газова - 400лв за чисто новичко Ловато се избиват за 5000км Но дори и на газ във София аз не съм постигал толкова голям разход , може би защото не влизам всеки ден в задръстване...този двигател, ако всичко му е в ред, повече от 10-11 градско не дава.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
И аз съм за това, че ако извън града си харчи нормално значи всичко е наред. Моята Брава градско дава 9-10 и мисля че колегата nadq е прав за този двигател ако е наред повече от 10-11 не дава. Това на бензин. Нямам газ и не мисля да слагам, нека колегите с газ да кажат колко им гори.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Нямам газ и не мисля да слагам, нека колегите с газ да кажат колко им гори.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
Нямам нищо против газта - всеки си кара с каквото иска, просто аз не искам да карам с газова. А за София еми 4 години живях там като доста време с кола, Лада Самара 1.3 карбуратор, 65 к.с. Тази кола ми харчеше 8-9 градско в София, извънградско 6, на бензин. Ладата също няма газ. Бравата харчи 5.5 извънградско и 9-10 градско пак на бензин. Мен това ме устройва идеално.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Ако всичко и е наред не можеш да я накараш да гори 13 ако щеш и да си скъсаш гъза. Обикновенно причината не е задкормилното устройство а някаква неизправност по колата. Сега знам че ще ми скочат да ме убеждават че не е така. Мойта и късам трътката на старт по 4000 5000 оборота преди да превключа горна предавка и пак не мога да я накарам да гори повече от 10(обикновенно 9.5)и това на газ.Няма да казвам че на бензин съм постигал 8 щото ще ме обявят за еретик.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Вчера ходих на майстор и когато са ми слагали ремака са объркали един зъб на зад колата гореше 7 извън градско сега гори 5,8M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар