Съвсем нормално особенно, ако си я взел наскоро и се радваш като я ръчкаш повечко!Един съвет не си слагай бомба в багажника-ГАЗ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.4 12v много гори на бензин помагайте
Collapse
X
-
FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
-
Колега не си единствения който има 1.4 и му харчи толко мн. Провери в търсачката да видиш колко хора са плакали от тоя проблем. И най лошото е че проблема е в тъпия двигател и не може да се оправи. Аз къде ли не ходих на диагностика и ми казват че всичко по колата си е в ред. Кво ли не съм сменил по нея( вал повдигачи колбилици ) и под 13 не ми пада. Ако искаш по малък разход смени колата докато е време , а не се набивай да сменяш ламбда сонди и други неща , разхода няма да ти паднеFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Колега не си единствения който има 1.4 и му харчи толко мн. Провери в търсачката да видиш колко хора са плакали от тоя проблем. И най лошото е че проблема е в тъпия двигател и не може да се оправи. Аз къде ли не ходих на диагностика и ми казват че всичко по колата си е в ред. Кво ли не съм сменил по нея( вал повдигачи колбилици ) и под 13 не ми пада. Ако искаш по малък разход смени колата докато е време , а не се набивай да сменяш ламбда сонди и други неща , разхода няма да ти падне6ma7ka7a написа:Вчера ходих на майстор и когато са ми слагали ремЪка са объркали един зъб назад колата гореше 7 извън градско сега гори 5,81.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
MrElectro написа:Колега , за твоя двигател , наистина ти е висок разхода,обаче нещо неможеш да ни впечатлиш с него,тия дето караме 1.8 ГТ Замислял ли си се да го сменяш това браво за 1.8 примерно ? Пак ше гори доста , оабче тръпката е по-голяма
Коментар
-
westdogg написа:...Ако искаш по малък разход смени колата докато е време , а не се набивай да сменяш ламбда сонди и други неща , разхода няма да ти паднеM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Здравейте всички и от мен. От две седмици съм горд собственик на Brava 1.4 (мерси, мерси :D ) И аз бях леко изненадан от разхода, но както и да е. Акъл няма да давам, защото съм абсолютен лаик, но ще споделя друго. Имам приятелче, което живее от доста време в Италия. Последните няколко години си идва през лятото с личното си Пунто дизел, което си купи чисто ново там. Та какво ми казва - "В Италия ми гори 5/100. В момента в който заредя на Балканите (не само България) почва да ми гори 9/100!!!" Та мисълта ми е, че освен чисто техническите проблеми, помислете и каква боза си наливаме в колите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар