направо падам ... мн гори не е реално и са чудя ко да праяколата е fiat bravo 1.8 бензин пълна инжекция(не съм сигурен) 114 коня , 95 година ... и ми прави разход към 12/100 че и малко от горе.. някакви съвети? на какво може да се дължи това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиата ми гори като за самолет
Collapse
X
-
Re: фиата ми гори като за самолет
devailo написа:направо падам ... мн гори не е реално и са чудя ко да праяколата е fiat bravo 1.8 бензин пълна инжекция(не съм сигурен) 114 коня , 95 година ... и ми прави разход към 12/100 че и малко от горе.. някакви съвети? на какво може да се дължи това?Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Абе множко ми се види, моя разод и мотора- в подписа. Само гарадско и то софийско: 9,4 - 10,2. Текущия рзаход-7,8 е смесено. Виж там нещо филтър, свещи... само от разхода ли имаш оплакване или и от "вървенето" също?Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Ами колега колата харчи най-много при потегляне и ускорение. Колкото по-бързо тръгваш, толкова по-висок ще ти бъде разхода. С две думи - щом разхода те притеснява - научи се да караш икономично (аз лично мисля че знам как се кара икономично, но никога не съм имал нервите да пробвам )Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар