Искам да попитам дали някой знае какво трябва да се преправи за да сложа фарове с лупи на Брава.И по точно дали си заслужава?А именно единият ми фар е счупен и трябва да купя нов(втора ръка).От каското колкото взема,да продам другият на символична цена и да взема 2 с лупи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно фарове
Collapse
X
-
Колега преди няма и месец си купих такива фарове,но повярвай направо подлудях докато ги намера.При Италянеца има само Ляви с лупи а дясни никакви.Обиколих поне 20 магазина на фиат и най-накрая намерих десния с лупа (електрически) на цена 140лв чисто нов.От италянеца зех ляв за 120лв.Аз ги монтирах на Браво и не съм правил никакво преправяне на нищо ето ти снимка >>>>П.С.Ако търсиш такива фарове втора ръка Забрави...никой не дава такива фарове секи си ги пази защото са ценни
-
Аз си сложих такива с лупи и аз, както и колегата Sparco_Racing ги намерих ужасно трудно. Разликата при тези с лупите е, че габарита се намира под мигача и за него трябва допълнителна букса както и захранване за нея. При обикновенните плюсовата клема се намира на основната букса. Само трябва да измериш къде е габарита, режеш, вземаш маса от някъде и си готов.Bravo HGT 2001
Коментар
-
v_a_c_h_o_o написа:Аз си сложих такива с лупи и аз, както и колегата Sparco_Racing ги намерих ужасно трудно. Разликата при тези с лупите е, че габарита се намира под мигача и за него трябва допълнителна букса както и захранване за нея. При обикновенните плюсовата клема се намира на основната букса. Само трябва да измериш къде е габарита, режеш, вземаш маса от някъде и си готов.
Коментар
-
MartoModev написа:v_a_c_h_o_o написа:Аз си сложих такива с лупи и аз, както и колегата Sparco_Racing ги намерих ужасно трудно. Разликата при тези с лупите е, че габарита се намира под мигача и за него трябва допълнителна букса както и захранване за нея. При обикновенните плюсовата клема се намира на основната букса. Само трябва да измериш къде е габарита, режеш, вземаш маса от някъде и си готов.Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар