Привет!Искам да Ви попитам за моя проблем.До преди седмица при натискане на бутона на ключа централното сработваше нормално и се включваше алармата.Сега просто колкото и да натискам бутона - не става нищо (само светодиода на ключа си примигва).С течение на времето все по-трудно ставаше задействието.Смених батериите на ключа с чисто нови ,но проблема си остана.Ключа не е изпускан или да е удрян.Моля за съвет какво да направя за да стане.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централното и ключа на Мареа комби
Collapse
X
-
За съжаление притежавам само един син ключ,на който е и бутона за централното и алармата.До плафона над огледалото има 2 копчета,които са за лампите.Над тях се намират двата датчика за обем на алармата ,а между тях има една елипса в която отляво има светодиод,а от дясно има "потънало" копче,което се натиска с остър предмет (нещо като Reset).Нямам си и идея за какво е точно.Моля за съдействие,че за сега не мисля да слагам друга аларма и централно.
Коментар
-
И остава да има и табелките с паролите на алармата...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:И остава да има и табелките с паролите на алармата...Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Добре де, няма ли някой който да може да "хакне" централата на алармата и да се отключи за запомняне на нови ключове???Steliyan's Life!
Коментар
-
Korun: Извинявай, но тоя термометър за външна или вътрешна температура е? Щото аз за външната имам ... та се чудя дали да не подходя като теб да сложа и един такъв само за вътрешна...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар