jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централното и ключа на Мареа комби
Collapse
X
-
Е добре де, нямаш ли си външен??? На колата имам в предвид?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ааа, харно Аз тези дни ще нащракам мареа-та отвътре - да видят копчетата и зеления диодSteliyan's Life!
Коментар
-
Братле, до колкото разбирам - или трябва някой да "хакне" централата на алармата и да я отключи или... си слагаш нова аларма - някаква... Аз лично имам 2 ключа, но единият ми не работи също - паля с него, отключвам, но не се "познава" с алармата.Такаааа... за да не ми цъфне някой експерт - само да кажа - централата на алармата на Мареа-та е направена така, че след 256 паления да си заключва паметта. Отключва се само с код въвеждан с ключа и плафонаSteliyan's Life!
Коментар
-
vasilisto написа:Заключва се при положение ,че несработва ключа ,както е в моя случай ли?.кофти че има и имобилайзер.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Всъщност за FIAT Code пряка роля играе ключа, ампулата в него (транспондер), четеца и пряко компютъра, който прочитайки верния код позволява да запалиш.А за заключването на алармата е обяснил Korun - в ръководството за Мареа, което можеш да си изтеглиш от Download секцията е обяснено всичко...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар