Здравейте колеги,Вчера ми се случи неприятен инцидент и забих лявата част на предницата на Бравото в една мантинела. Молбата ми е дайте съвет от каде да си взема броня, преден капак, ляв калник, ляв фар, халоген. Засега имам оферта за нови такива без халоген за 370лева - нови тайвански. Каде може да се намери нещо от тия части на по прилична цена? При италианеца нямаше нищичко Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
части втора ръка за браво
Collapse
X
-
Re: части втора ръка за браво
blader написа:Каде може да се намери нещо от тия части на по прилична цена?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
ivo написа:blader написа:Каде може да се намери нещо от тия части на по прилична цена?FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Наистина, може и да не темата точно за консултации, но пък това е най-четената категория. Моето предложение да съберем колкото се може повече адреси (без телефон губи поне половината полза!) на автоморги за Фиат и да ги съберем на един пост в Сервизи/Магазини.Така, че колеги помагайте да създаден добра база данни!FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
georgiarg написа:В Пловдив на изхода за кв.Коматево има морга само за фиат. Цените на частите втора употреба мисля че са поносими (за целия моноинжекцион за тъемпра 100лв.).TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Mitko написа:stef написа:hit-ko написа:И още, 032/ 966669 , доста сериозен асортимент1TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
blondy_driver
blader написа:Здравейте колеги,Вчера ми се случи неприятен инцидент и забих лявата част на предницата на Бравото в една мантинела. Молбата ми е дайте съвет от каде да си взема броня, преден капак, ляв калник, ляв фар, халоген. Засега имам оферта за нови такива без халоген за 370лева - нови тайвански. Каде може да се намери нещо от тия части на по прилична цена? При италианеца нямаше нищичко Поздрави!
Коментар
-
stef написа:georgiarg написа:В Пловдив на изхода за кв.Коматево има морга само за фиат. Цените на частите втора употреба мисля че са поносими (за целия моноинжекцион за тъемпра 100лв.).FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар