Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

части втора ръка за браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

части втора ръка за браво

Здравейте колеги,Вчера ми се случи неприятен инцидент и забих лявата част на предницата на Бравото в една мантинела. Молбата ми е дайте съвет от каде да си взема броня, преден капак, ляв калник, ляв фар, халоген. Засега имам оферта за нови такива без халоген за 370лева - нови тайвански. Каде може да се намери нещо от тия части на по прилична цена? При италианеца нямаше нищичко Поздрави!
    FIAT Bravo 1.6 16V '97

Re: части втора ръка за браво

blader написа:
    Каде може да се намери нещо от тия части на по прилична цена?
    Ако имаш път до Горна Оряховица ... Морга: 088 7810674 089 8494787 и една морга - но в Русе: Николай - 088 9 433 121АнКол ЕООД Адрес: София; бул. Цариградско шосе, Вилна зона Врана Тел.: (02) 974 3830; Факс: (02) 974 3231 Дейност: Авточасти втора употреба
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
      blader написа:
      Каде може да се намери нещо от тия части на по прилична цена?
      Ако имаш път до Горна Оряховица ... Морга: 088 7810674 089 8494787 и една морга - но в Русе: Николай - 088 9 433 121АнКол ЕООД Адрес: София; бул. Цариградско шосе, Вилна зона Врана Тел.: (02) 974 3830; Факс: (02) 974 3231 Дейност: Авточасти втора употреба
      Благодарско, Иво! Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
      FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

blader написа:
        Благодарско, Иво! Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
        Помагаме с квото можем ............. :D

Коментар

В Пловдив на изхода за кв.Коматево има морга само за фиат. Цените на частите втора употреба мисля че са поносими (за целия моноинжекцион за тъемпра 100лв.).
          BRAVA 1,4 12V
          Nissan Navara

Коментар

georgiarg написа:
            В Пловдив на изхода за кв.Коматево има морга само за фиат.
            Тръдно да прескочим до там да питаме само ......... Дай едно телефонче ....

Коментар

Наистина, може и да не темата точно за консултации, но пък това е най-четената категория. Моето предложение да съберем колкото се може повече адреси (без телефон губи поне половината полза!) на автоморги за Фиат и да ги съберем на един пост в Сервизи/Магазини.Така, че колеги помагайте да създаден добра база данни!
              FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

georgiarg написа:
                В Пловдив на изхода за кв.Коматево има морга само за фиат. Цените на частите втора употреба мисля че са поносими (за целия моноинжекцион за тъемпра 100лв.).
                съмнявам се че ще ти бъде от помощ но ето телефонче на въпросната морга 032/67 48 33
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

И още, 032/ 966669 , доста сериозен асортимент1

Коментар

hit-ko написа:
                    едно време бяха добри но сега не знам какво им става, каквото и да търся все го нямат или пък просто аз нямам късмет
                    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Mitko написа:
                      stef написа:
                      hit-ko написа:
                      едно време бяха добри но сега не знам какво им става, каквото и да търся все го нямат или пък просто аз нямам късмет
                      Не знам за Пловдив, но в София се казва няма ако не разбира какво го питаш.
                      и в пловдив е така и аз се усъмних в същото щото една кака са сложили там за красота но съм ходил и на място и пак същото та затова съм останал с такова впечетление от тази фирма иначе преди години съм взимал доста неща за УНОТО от тях но сега мисля че наблягат повече на ДВГ и скоростни кутии и то за немските коли
                      UNO 1.0 FIRE

Коментар

blader написа:
                        Здравейте колеги,Вчера ми се случи неприятен инцидент и забих лявата част на предницата на Бравото в една мантинела. Молбата ми е дайте съвет от каде да си взема броня, преден капак, ляв калник, ляв фар, халоген. Засега имам оферта за нови такива без халоген за 370лева - нови тайвански. Каде може да се намери нещо от тия части на по прилична цена? При италианеца нямаше нищичко Поздрави!
                        Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ох,боли много много мисля,че фара и халогена не би трябвало да са скъпи дори и нови иначе нека се замислим реално в автоморгите трудно ще се намерят бронята и капаците тъй като почти всички коли стигнали до морга са с челни удари..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Нямаш ли пълно автокаско да я вкараш в сервиз на застрахователя??

Коментар

stef написа:
                          georgiarg написа:
                          съмнявам се че ще ти бъде от помощ но ето телефонче на въпросната морга 032/67 48 33
                          Колеги от Пловдив тази въпросната морга има нещо, което ми трябва, ако някой от вас има път към София и може да ми помогне да ми пише на лични или на nikirolboy@yahoo.com , siguren sym че ще се разберем. Пък ще почерпя разбира се .
                          FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Working...
                          X