Здравейте! Имам нужда от съвет... На 29. Септ. 2007г. към 21.30 се прибираме, на паркинга пред блок ни има шахта, минавайки над нея пропката на картера се закача в следствие на което изтича цялото масло, спираме колата виждаме изтеклото масло и се обаждаме в КАТ. След известно време пристигат служителите съставят протокл и молят да се премести колата от средата на паркиинга... Автомобила бива преместен от другата стана на блока с помоща на няколко съседа. В понеделник сутринта се обаждаме на тел. 963-40-92, на който много любезно ни канят да се явим в офиса на застрахователната компания на ул. ,,Жулио Кюри
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със застраховател
Collapse
X
-
Да не дава господ такива ядове...Опитал съм се да преваря подобна ситуация с кадърен и ангажиран застрахователен агент. Сега ако имам яд - звъня първо на него и после на когото и да било друго. Той се разправя със застрахователи и т.н. като аз съм навсякъде и хъмкам одобрително или се муся недоволно.
Коментар
-
sev написа:има си Общи условия и те трябва да се четатколежката малко автогол си е вкарала, но в суматохата така ставано на огледа тия "експерти" трябваше да и обяснят за какво става въпрос
Коментар
-
Vladislava написа:sev написа:има си Общи условия и те трябва да се четатколежката малко автогол си е вкарала, но в суматохата така ставано на огледа тия "експерти" трябваше да и обяснят за какво става въпросFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар