Здравейте колеги днес попаднах на това http://www.fuelmaster.com/fuelmaster.htm -устройство за поляризиране на горивото ,обещаващо икономия на гориво,по-добра работа на двигателя както и по малко вредни емисии.Оказа се че има официален дистрибутор за България "VARKO-ZZD" гр.Варна тел 0895415833 .Въпроса ми е : Има ли някой който еизползвал устройството .Възможно ли е да бъде проверен патента на устройството който е щатски и с номер 7733.И изобщо какво мислите за устройството ,за всичко каквото е написано в сайта Възможно ли е да е истина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FuelMaster-Устройство за поляризиране на горивото
Collapse
X
-
За поляризиране на гориво... не бях чувал. Интересно ми е какъв ще бъде ефекта от това поляризиране.Но в края на 70-те в състезателните автомобили с принудително пълнене е използвана технология за поляризиране на въздуха.Това създава ефект на намагнитване в атомите и молекулите съставки на въздуха, който както знаем е около 2/3 азот.Единствената съставка на въздуха, която не се поляризира и съответно намагнитва е кислорода.И ефекта е такъв, че след това поляризираният въздух преминава през силно магнитно поле което отклонява поляризираните атоми/молекули и така вкарва в горивните камери въздух с повече кислород, което определя по-добро изгаряне.Та ми е интересно да не би и тук да използват такава хитринкаFIAT Brava 1.6 16v '97
Коментар
-
Да принципа е с два магнита които обхващат тръбата за гориво и действието е на молекулярно ниво .Кислорода койтосе съдържа в съставките на горивото се отделя като отделен компонент и така самото гориво се оказва съдържащо кислород Ако някой химик земе да ни обясни дали е възможно ще предпази доста хора от тая покупка.
Коментар
-
Милене, не съм химик, но ще ти обясня - това не е химически процес - няма реакция Би бил физически, ако не бяха 2 магнита сложен върху тръба. Трябва да има сепаратор - според това, което прочетох за тези щуротии из интернет - ако работят - след един период от време трябва да си отвориш тръбите и да изчистиш боклука . Значи - освен този "ФуелМайстор" има подобна джаджа, чиято цена е само 10 долара... Аз ако съм на твое място - ще си бодна 2 магнита на тръбата с нафта ... хем без пари, хем ще докажеш теорията/или отхвърлиш...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз ако съм на твое място - ще си бодна 2 магнита на тръбата с нафта ... хем без пари, хем ще докажеш теорията/или отхвърлиш...FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар