pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пишман станах вече, честно.
Collapse
X
-
pakumba написа:да, тропа яко, но по-скоро като дрънчене го определям. вече супер ме нерви тва, колата е супер стегната пък като мина през дупка и всички около мен се обръщат се едно ще се разпадна.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Явно проблема е масов, защото и при мене има едно хлопане. Все едно е откачен ауспуха и удря по купето. Оня ден я взех от сервиза и майстора вика, че всичко е наред т.е. няма луфтова и износени чаркалъци. Смених амортисьорите но хлопането остана деба...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
С голям зор на единия носач сменихме само тампоните на биалетките. Горния тампон беше яко нацепен и сплескан, втулките и на 4-те тампона бяха отлепени естествено. Но смених само тампоните, за какво целите биалетки като нищо им няма Сигурно носача яко е удрял в шайбата на биалетката. Сега като мина през малки дупки звука е съвсем друг... като гумен един такъв, няма го това тропане.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:С голям зор на единия носач сменихме само тампоните на биалетките. Горния тампон беше яко нацепен и сплескан, втулките и на 4-те тампона бяха отлепени естествено. Но смених само тампоните, за какво целите биалетки като нищо им няма Сигурно носача яко е удрял в шайбата на биалетката. Сега като мина през малки дупки звука е съвсем друг... като гумен един такъв, няма го това тропане.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колегата spark ти даде много точна и ясна информация Аз още като купувах колата тропаше единия тампон, сменихме го и всичко е 6.А и амортисьорите не са скъпи. П . С . : Не се оплаквай ,че работиш за 300 лв , мене ме чака смяна на амортисьор , а съм още ученик Верно ,че "тати" ще помага , ама и той не взима 1000 лв заплата.. В България сме все пак
Коментар
-
lov написа:Колега при при сработване на АБС не се получава ефект на ритане а и не вярвам да му се е налагало да спира екстремно всеки път че да му сработва.Според това което описва колегата като ефект има крив диск.И все пак може да бъде наистина от други неща но поне той най лесно се проверява.mitkosoft написа:вие хубаво викате 400-500 лева за аморт. ама от де да ги зема деба след като зимам по 300 лева на меесец...напрао незнам ша карам докат падне колеото Razz
Коментар
-
pakumba написа:...как тропа билатека някой може ли да каже, ещо като дрънчане от спирачните апарати или накладките може ли да се определи така, или си тропа като шарнир примерно? на паваж особенно ми тропа, а всичко ми е здраво с щангата не усещам никви луфтове...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар