Вече от един месец имам Браво, ама направо ме побърква тая предница лопа и дрънчи цялата. Десния амортисьор е изпуснал и мисля, че от там се чува едно туп-туп, ама не мисля че е нормално, като минавам през по-големи неравности и като каже туп-туп и волана да вибрира. И като натискам спирачката по-рязко и чувствам, че педала ще се откачи от чукане. Това нормално ли е. Някой, ако има мнение по проблемите да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пишман станах вече, честно.
Collapse
X
-
Със сигурност не е нормално!Започни от най-лесното - огледай джантите отвън и отвътре за вдлъбнатини и деформации. При мен едната джанта като сменях предни гуми се оказа изкривена на едно място от вътрешната страна. Въпреки това съм нямал тропане или каквото и да било.Виж си и спирачните дискове.Моите познания и опит стигат до тук...FIAT Bravo 1,9 JTD GT
-
Re: Пишмян станах вече чесно
mitkosoft написа:... като натискам спирачката по рязко и чувствам 4е педала ще се откачи от чукане.Тва нормално ли е.Някои ако има мнение по проблемите да пише."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Ами той може пък да не иска да я ремонтира... Все пак си я е купил "нова" от преди месец. Ех... що за наивна нация сме значи - да си купим кола втора употреба и да искаме да е като нова. То не, че новите са китка....А и да беше описал каква е колата, година, това онова. Все пак ако е Браво с АБС - нормално е педала да му строши ходилото - да му напомни, че трябва да слезе от спирачката...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
За мене няма смисъл да го праиш тва със автокаското. Ще те забавят много има да чакаш, да чакаш, а ремонта/смяната на амортесьор нее толкова скъпа. Аз ако бях намирам си един доверен качествен автомонтьор и си приготвям 400-500 лв. Да ти оправи кво що има, да даде мнение има ли смисъл - няма ли та да ти е мирна главица!!!!Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Може да ти тропа предницата от разбита биаледка (или биалетка - не знам как се пише, ако някой наистина я е виждал в някой технически речник, ще съм му благодарен да сподели правописа й).А за тропането в педала на спирачката - предполагам, че не всеки път натискаш спирачката докрай, че да задействаш ABS-aFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:Може да ти тропа предницата от разбита биаледка (или биалетка - не знам как се пише, ако някой наистина я е виждал в някой технически речник, ще съм му благодарен да сподели правописа й).А за тропането в педала на спирачката - предполагам, че не всеки път натискаш спирачката докрай, че да задействаш ABS-a
Коментар
-
IvoMarea написа:Може да ти тропа предницата от разбита биаледка (или биалетка - не знам как се пише, ако някой наистина я е виждал в някой технически речник, ще съм му благодарен да сподели правописа й).А за тропането в педала на спирачката - предполагам, че не всеки път натискаш спирачката докрай, че да задействаш ABS-aFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:IvoMarea написа:Може да ти тропа предницата от разбита биаледка (или биалетка - не знам как се пише, ако някой наистина я е виждал в някой технически речник, ще съм му благодарен да сподели правописа й).А за тропането в педала на спирачката - предполагам, че не всеки път натискаш спирачката докрай, че да задействаш ABS-aFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
И като има колата каско какво?Те застрахователите пасат трева и ти ще ги надхитриш Само че като се съберат много тарикати на едно място винаги има някой прецакан Явно идея си нямаш какво те очаква. Даже и номера ти да мине има два варианта.1.Ще ти предложат колата да се оправи в сервиз с който имат договор.Там способни майстори ще се чудят как ако застрахователя е определил 500лв. щети примерно да похарчат не повече от 300 за ремонта колкото да си изкараш колата от сервиза.2.Ако искаш пари в брой такова смешно обещетение ще ти определят че ще се чудиш как това е възможно.3.И в двата случая си пре.......бан. Така че приготви парички и си направи предницата като за теб ,че иначе ще я правиш след една година пак.Евтиното винаги излиза по-скъпо накрая.Все пак последната дума си е твоя.Съжалявам за офтопика но просто не се сдържах.
Коментар
-
IvoMarea написа:Може да ти тропа предницата от разбита биаледка (или биалетка - не знам как се пише, ако някой наистина я е виждал в някой технически речник, ще съм му благодарен да сподели правописа й).А за тропането в педала на спирачката - предполагам, че не всеки път натискаш спирачката докрай, че да задействаш ABS-aLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар