Колеги незнам дали сте се заглеждали но някои от пунтовците имат гумен протектор на четирите врати - не става въпрос за хоризонталната лента която имат почти всички коли. Това за което говоря е вертикално и се нанизва като релса на вратата, прилича на оплътнение. Ейй не мога да го обясня както трябва ама се надявам да ме разберете. Наскоро на път за София по магистралата жена ми ми вика, че нещо заглеждат колата. Казах и да се огледа да види дали нещо не е защипано на вратата или де да знам да се поразгледа. Но тя не вида нищо. Мислих да отбия и да видя ама... Та ми литна тогава този протектор. Сега малко грозно седи като го няма. От лепилото и праха седи един грозен кант а и боята нещо там не е много наред. Въпроса ми е мога ли да намеря от някъде въпросния протектор. Някой да е виждал да се продават такива.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гумения протектор на Пунто
Collapse
X
-
От както ми изчезна протектора(повече от месец) заглеждам колите и само на едно пунто видях че има такива. Идеята ми е да видя също дали има колега от форума който има такива. Гледах и по магазини но не успях да видя. При положение че по улиците видях само една кола то в моргите ми се струва че е равносилно на 6 от тотото.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Разбрах за какво става дума, и аз много рядко съм виждал там такива гуми, те май че са предпазни за евентуален допир и нараняване на ръба в чуждо тяло, но незнам от къде може да се купят, ти пита ли в магазините, защо не питаш тук: http://www.axm-auto.com/FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Sani написа:Колега ако няма по магазините защо не пробваш да залепиш ШЛАУХА ?/тънко маркучле ф 8, ф10 - ползват я ел.техниците за изолиране на проводниците си /Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Мисълта ми беше, че сечението на протектора не е кръг. По скоро е плоско с загръгления в края. Иначе споделям идеята ти. Дразни ме липсата най-вече защото под протектора боята не е както трябва. Се едно, когато колата е била боядисана протектора е надянат веднага или по скоро са пръскали върху него.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Оригиналният протектор е най-добре от магазините......но ние говорим вече да импровизираме с нещо.Колкото до тази следа аз си мисля че може първо да е от лепилото, и второ ако колата е боядисвана и протектора напъхан на пресната боя.......... Аз вярвам че това е решим проблем и ти ще се справиш !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар