може да си поръчаш хоризонталната гума но са доста скъпи около 40 лв иначе и на метър и много не личи ако се сменят всички а другото от колегата горе вярно може да е слагано после и аз имам но са ми само отвън не захващат вътре и ръба има ги също на метър
Намерих си това което търсих. Наистина ги има на метър както казвахте. Но точно този тип лента беше свършила и имаше само по-големи разфасовки - по 5 метра (5 лева). Сега има да губя и да слагам
Намерих си това което търсих. Наистина ги има на метър както казвахте. Но точно този тип лента беше свършила и имаше само по-големи разфасовки - по 5 метра (5 лева). Сега има да губя и да слагам
Кажи къде в Пловдив го има, моля те.На мен също много ми трябва и ще пратя братовчед ми да вземе.
Кажи къде в Пловдив го има, моля те.На мен също много ми трябва и ще пратя братовчед ми да вземе.
Защо чак в Пловдив като го има тук?Отивай в "Манията" и взимай колкото искаш
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Посока Коматево, магазина Маркита(всеки пловдивчанин го знае) там на сфетофатите обратен, веднага се ориентира да спира. Има много магазини покрай улицата. Аз влезох в първия. Пише нещо от сорта Авто-ТИР аксесоари. Няма как да го сбърка. Има и много други глезотии вътре...
може да си поръчаш хоризонталната гума но са доста скъпи около 40 лв иначе и на метър и много не личи ако се сменят всички а другото от колегата горе вярно може да е слагано после и аз имам но са ми само отвън не захващат вътре и ръба има ги също на метър
ОК,и каде ги има хоризонталните защото аз на Илиенци никаде не намерих а и в магазините за глезотии няма!Ако колега знаеш каде има насочини,предварително ще сме благодарни,но не празни приказки че имало в еди си кои раион
Коментар