Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети лампа на инжекцион и фиат код на Пунто

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Свети лампа на инжекцион и фиат код на Пунто

    Колеги защо като е малко по-студено времето като дам на контанкт лампата на инжекциона ми светва малко по-късно от тези на еърбега и фиат кода (през лятото не беше така). След което загасва тази на еербега, но фиат кода и инжекциона остават и не мога да запаля. Вкарвам и изкарвам ключа по 7-8 пъти докато и те загаснат.На какво се дължи това? Какво да правя???

    #2
    Ключът, който вкарваш по 7-8 пъти, оригинален ли е, или е копие?Ако имаш друг ключ, пробвай да вкараш него. Най-сигурно е с червения ключ.
    Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

    Коментар


      #3
      Значи имах кажи речи същия проблем, само че май не зависеше от сезона, от самосебеси по някое време изчезна, няколко месеца след това пак се появи . Мислех си че най вероятната причина е в лош контакт на някоя клемичка на бобинката на четеца (дето ти чете транспондера в ключа), но все ме мързеше да погледна докато една сутрин неможах да запаля. Ръгах как ли не ключа сигурно 30 пъти поне, след което взех отверката, свалих пласмасовия капак под волана/ключалката и видях въпросната бобинка, като се оказа че е стабилно капсулована/залята (т.е. наяма как да се повреди механично) и от нея излиза един кабел, който отва на някъде си само че добъкса не стигнах, гледах дърпах търсих, но не можах да го проследя, и след като си наместих всичко обратно, сложих капака и се опказа че проработи. Абсолютно без изключение и без проблеми вече 6м. така че проблема е някъде там, и със сигурност лоша връзка.
      ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
      Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

      Коментар


        #4
        p,s

        Имам само един оригинален син клю1.послепис. Извинявам се че съм писал и в други теми, от незнание.

        Коментар

        Working...
        X