Здравейте на всички!Нов съм в вашия форум и се надявам тук да получа полезна информация.Първия ми въпрос е свързан с малко главоболия ,карам Уно Турбо 1.3 и имам един много дразнещ проблем.Когато карам се чува едно ръмжене от скоростната кутия,същото се чува и когато колата е на място без да има включена предавка и спира само когато се натисне съединителя.А днес като обръщах в една уличка бях включил на първа и натиснах съединителя да тръгне леко колата назад и както се движеше назад изведнъж предните колелета затегнаха и скоростната кутия блокира на първа.Оправи се с малко чалъм когато потеглих бавно напред.Някои да има идея какво трябва да се смени за да си реша проблема????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ръмжене от скоростната кутия?
Collapse
X
-
Лагерите ти се разпадат най вероятно.Комплект лагери за скорости на Пунто беше към 180лв, а за Уно - доста надолу. Има шанс да има универсални лагери и да гиподмениш евтино.Дории да не е това- не ти мърда отваряне на кутията.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Re: Ръмжене от скоростната кутия?
RokFort написа:Здравейте на всички!Нов съм в вашия форум и се надявам тук да получа полезна информация.Първия ми въпрос е свързан с малко главоболия ,карам Уно Турбо 1.3 и имам един много дразнещ проблем.Когато карам се чува едно ръмжене от скоростната кутия,същото се чува и когато колата е на място без да има включена предавка и спира само когато се натисне съединителя.А днес като обръщах в една уличка бях включил на първа и натиснах съединителя да тръгне леко колата назад и както се движеше назад изведнъж предните колелета затегнаха и скоростната кутия блокира на първа.Оправи се с малко чалъм когато потеглих бавно напред.Някои да има идея какво трябва да се смени за да си реша проблема????Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар