Може би този въпрос вече е задаван, но отскоро търся да си купя Браво и се чудя колко харчи 1.6 16 V (най-масовата) версия? Предполагам, че 1.4 е по-икономична, но такива се продават доста по-рядко...Мерси много предварително на който ми отговори. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко харчи Bravo 1.6 16 V?
Collapse
X
-
Честит първи пост във Форума и имай предвид, че това главно зависи от шофьора Аз като търсех моето Браво, попадах най-много на 1.4 двигатели...Ако искаш да прочетеш допълнителна информация, тук има на български език: http://www.brava.hit.bg/Alles in Ordnung
Коментар
-
blondy_driver
Re: Колко харчи Bravo 1.6 16 V?
Cameron написа:Може би този въпрос вече е задаван, но отскоро търся да си купя Браво и се чудя колко харчи 1.6 16 V (най-масовата) версия? Предполагам, че 1.4 е по-икономична, но такива се продават доста по-рядко...Мерси много предварително на който ми отговори. :D
Коментар
-
Може би този въпрос вече е задаван, но отскоро търся да си купя Браво и се чудя колко харчи 1.6 16 V (най-масовата) версия? Предполагам, че 1.4 е по-икономична, но такива се продават доста по-рядко...
Коментар
-
Благодаря много на всички отговорили!Не знам, аз бях много навита за Браво, но това 10-11 на градско някак ми се струва доста... Да оставим това, че попадам все на Браво-та 1.6 със 103 коня (вече започвам да си мисля, че 90-те коня съм ги сънувала), а там май вече и данъкът става височък.Иначе колата никак не е лоша, но с тези цени на бензина, които вървят само нагоре, май скоро няма да стана пълноправен член точно на този форум, колкото и да сте мили всички...
Коментар
-
Cameron написа:Благодаря много на всички отговорили!Не знам, аз бях много навита за Браво, но това 10-11 на градско някак ми се струва доста... Да оставим това, че попадам все на Браво-та 1.6 със 103 коня (вече започвам да си мисля, че 90-те коня съм ги сънувала), а там май вече и данъкът става височък.Иначе колата никак не е лоша, но с тези цени на бензина, които вървят само нагоре, май скоро няма да стана пълноправен член точно на този форум, колкото и да сте мили всички...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар