Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Градушка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Градушка

Фиат Пунто SXИмах лошия късмет да бъда в Хасково когато валя градушка и ... доста си личи по колата!Най-зле е предния къпак. Има около 20-на ямки , най-дълбоките около 7 мм. Искам да попитам,дали да сменям целия къпак с нов (или от морга) или да се пробвам на тенекеджия да ги оправя?

Не съм спец, но съм чувал от майстори, че предния капак е подложен на доста вибрации и усуквания (отваряне-затваряне) и не държи кит - след време местата, които са китвани могат да се напукат. От друга страна, преден капак за Punto 176 втора ръка e около 70 лв. Аз си взех такъв от Италианеца, без драскотина, с емблемата, коратата, пантите, пръскачките и маркучетата за 70 лв.Моргите в Пловдив не ги знам, но се сещам за две места в София , където можеш да направиш справка за цена и наличност:Авточасти ООД ("Италианецa" ), София, бул. Овча купел 87, тел. 02/ 955 54 76, 855 80 38АНКОЛ, София, бул. "Цариградско шосе", вилна зона "Врана", тел.: 02/974 38 30, 973 70 71, 975 36 25 успех :D
    2.4 JTD

Коментар

Прав е колегата - това по предния капак просто няма оправия."Нов" от втора употреба! :о)
      Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Working...
      X