Айде и аз да попитам нещо Може ли като полираща машина да се използва виброшлайф или трябва да е от тия, дето се въртят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет за полираща паста
Collapse
X
-
gamma написа:Айде и аз да попитам нещо Може ли като полираща машина да се използва виброшлайф или трябва да е от тия, дето се въртят?Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Мисля, че тази ще ти свърши работа, но пак казвам драскотините които са до грунд няма как да ги заличиш!FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
gamma написа:Айде и аз да попитам нещо Може ли като полираща машина да се използва виброшлайф или трябва да е от тия, дето се въртят?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
MartoModev написа:Има на 3М.Това са 3 пасти за различни драскотини.Ако минеш колата с трите пасти с полираща машина ти гарантирам че няма да си познаеш колата.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
brat_John написа:Къде мога да намеря тези пасти? Тук в БГ дали се продават? Дали има инфо на сайта на 3М?Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Днес гледах и на Практикер и на Бриколаж. И на двата магазина нямаше шлайф паста. Впрочем на Практикер се беше свършила. Търтъл вакса имаше на Практикер, но онова за драскотини сигурно не се внася. Някой не е ли чувал в БГ да се продава шлайф паста на 3М.А между другото ето как изглежда колата. Снимките не станаха сполучливи, но пък и драскотините не са дълбоки.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
Явор Митев
...връщам отново темата, за да не пускам нова.Колеги, иска ми се да пастирам Линеа-та с някаква паста, която ще предпази боята от зимните атмосферни влияния, както и от луга, камъчета дребни и прочее. Няма никакво значение цената, идеята ми е възможно за най-дълъг срок да защитя боята. Имате ли някакви предложения и опит, защото доста неща огледах, но не можах да се ориентирам.Благодаря предварително
Коментар
-
Авео написа:...връщам отново темата, за да не пускам нова.Колеги, иска ми се да пастирам Линеа-та с някаква паста, която ще предпази боята от зимните атмосферни влияния, както и от луга, камъчета дребни и прочее. Няма никакво значение цената, идеята ми е възможно за най-дълъг срок да защитя боята. Имате ли някакви предложения и опит, защото доста неща огледах, но не можах да се ориентирам.Благодаря предварителноSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
spark написа:Една полираща машина е 20-25лв, аз лично бих си взел но не ми се занимава да полирамSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Явор Митев
Roko написа:spark написа:Една полираща машина е 20-25лв, аз лично бих си взел но не ми се занимава да полирам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар