кажета каква бензинива помпа да си взема , 4е тук в Стара Загора в един магазин ми предлагат една китаиска за 96 лв.Моля за съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бензинова помпа за браво
Collapse
X
-
Бих те посъветвал за Бош. Смених старата Бош пак с Бош. Вярно по-скъпа е от китайските ама .... Що не се обърнеш към Хит-ко. Човека прави отстъпки за членове на форума. Аз моята от него я купих и съм доволен (поне за сега )FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
-
Re: бензинова помпа за браво
tache написа:кажета каква бензинива помпа да си взема , 4е тук в Стара Загора в един магазин ми предлагат една китаиска за 96 лв.Моля за съветLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
като си купувате бензинови помпи, внимавайте за налягането - ако си земете такава дето прави по-малко налягане от нормалното за колата, няма да сте много хепи"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:като си купувате бензинови помпи, внимавайте за налягането - ако си земете такава дето прави по-малко налягане от нормалното за колата, няма да сте много хепиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
на нова 6 бара, КАЗВАТ, че до 3 бачка. не съм го пробвал лично, па и да тикажа се съмнявам да имаш манометър, така че си потготви нещата и я смени на място. работата е за 10 мин буквално, ако знаеш какво правиш деLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар