Здравейте,с цел да се спазват правилата ще си задам въпросчетата и тук.Първо колата е тази
Та това което ми е чудно как да си проверя ледовете по таблото т.е. дия дни я оставих с около 15л. да работи на място да видя какво ще изскочи (колата е след ремонт на ДВГ), след като посвърши бензина (падна на първата черта) очаквах да светне някаква лампа по таблото ... е не светна.Второто, е че не ми включва перката на радиотора, установих причината, но не съм сигурен за първо-източника... проблем ми прави едно реле, което се намира в долната лява част на радиатора (гледано от вън на колата), самото реле не е оригиналното понеже лично му видях сметката в опит да го позачистя, та сега се возя с едно преправено, което намерих да се търкаля в сервиза на мой приятел, та на въпросното реле има превантивна система от един предпазител на 30А, който гърми по мое мнение като се пусне климата. Горния тест с работа на място доказа, че релето си пуска перката на време стига да му бачка бушона, направи го поне 30 пъти за времето в което колата работеше, та ако знаете какво му е названиете и номера на това реленце ще съм много доволен ...за да си го закупя както си му е ред. За сега това ми е гъдела и се надявам да не пиша твърде много в този раздел...Благодяря Ви предварително!П.С.А и още нещо какви гуми да му сложа като цолаж 14" 15" за зимни и летни питам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_22

Коментар