Здравейте,От скоро (3 месеца) съм горд собственик на Bravo HGT и ми направи впечатление, че температурата на колата на извънградско, а даже и на градско без много висене на светофарите се вдига на 2-3 чертички.Нормално ли е това или има нещо по термостата и държи отворен само големия кръг? Как мога да проверя това? Бях чел в един пост, че при студена кола по пипане на мъркучите може да се разбере дали е отворен и кога евентуално се отваря големия кръг. Да ама кои маркучи трябва да гледам?(Щото те са си множко !) И как може да се разбере на колко градуса отваря??Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат на Bravo 2.0
Collapse
X
-
колега, имим наблюдение върху две хашджетета, като и при двете е горе долу едно и също... в града държи над половината /на втората черта над средата се включват перките/ докато извънграда стрелката е на 3-4 черти под средата. Доколкото знам това е нормалното положение за браво 20кл, поне така твърдят във вантотр. и алекса ауто."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Реклама
Collapse
Коментар