Здавейте колеги,Може ли да се изрева???ОЧУКА МЕ ГРАДУШКАТА! Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 (защо ли няма ревящ емотикон)Та да, опраска ме и това е. Та сега омам да боядисвам преден капак, преден ляв калник и (мале-леле) таван.Добре че си имам КАСКО та някое левче ще дадат - ама като знам колко коли са очукани - най вероятно ще ги окълцат паричките.Та въпроса ми е : така и така почти цялата кола ще се прави - дали да не си направя леките гнилочи на задните калници - нали знаете - точно над бронята. Въпроса е че даже вече има малки дупки - трябва да се кърпи.Някой от вас правил ли е такъв кърпеж, скъпо ли излиза (май ми бяха казали преди време 160лв с боята за двата).Но най вече ме блазни идеята да си купя нови калници, да се пръснат на място и да ги монтират. Ако окърпя старите - 2г - и айде пак пък май колицата ще се позадържи при мене...(в най добрия случай ще я оставя на жена ми да я кара)Някой от вас купувал ли е, колко струват, къде ги има новички и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни калници
Collapse
X
-
Re: Задни калници
Yavor написа:Здавейте колеги,Може ли да се изрева???ОЧУКА МЕ ГРАДУШКАТА! Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 (защо ли няма ревящ емотикон)Та да, опраска ме и това е. Та сега омам да боядисвам преден капак, преден ляв калник и (мале-леле) таван.Добре че си имам КАСКО та някое левче ще дадат - ама като знам колко коли са очукани - най вероятно ще ги окълцат паричките.Та въпроса ми е : така и така почти цялата кола ще се прави - дали да не си направя леките гнилочи на задните калници - нали знаете - точно над бронята. Въпроса е че даже вече има малки дупки - трябва да се кърпи.Някой от вас правил ли е такъв кърпеж, скъпо ли излиза (май ми бяха казали преди време 160лв с боята за двата).Но най вече ме блазни идеята да си купя нови калници, да се пръснат на място и да ги монтират. Ако окърпя старите - 2г - и айде пак пък май колицата ще се позадържи при мене...(в най добрия случай ще я оставя на жена ми да я кара)Някой от вас купувал ли е, колко струват, къде ги има новички и т.н.
-
hit-ko написа:Моите сьболезнование за щетите от градушката! Тя на никого не е направила компромис!Но смятам,че ще ти излезе по-евтино ако ги ремонтираш сьс стьклокит. Между другото, как се движат нещата сьс стикерите, получили достатьчна сума и кандидати?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар