Здравейте. Вчера се опитахме да го отремонтираме това клапанче. Проблема не е че е запушено, ами че от него изтича течността за чистачки. След като пръснеш почва да си църцори през дупката на черната капачка поне докато не изтече всичко което се е събрало в маркуча към задните чистачки (поне след "ремонта" беше това проблема). Иначе май си сълзи с течност от казанчето Явно ще се купува ново, но все пак ми е интересно какво аджеба му е станало. Ако някой вижда какво липсва, моля да сподели:Като го отворихме имаше някаква лепкава гадост - като паста за зъби на цвят - вижда се малко от нея по ръба на отвора в центъра. Не знам дали не е от великата течност за чистачки, която сипах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак за клапанчето на чистачките
Collapse
X
-
Ми бялата лепкава гадост представлява мембраната, която дефакто прави клапана-клапан - разпаднала се е и затова тече - просто няма кой да уплътни. Мисля един колега беше казал че е изрязвал така мембранка от хирургическа ръкавица - станало добре.Аз моите направо ги смених - да ти кажа и новите нещо не работят добре - пак се връща течноста от задната система, а тройника/клапан за отпред също капеше и се наложи да го правя със запалка.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
XpacTa написа:Някой беше писал че е направил мембрана от презерватив, ама аз като не я знам как изглежда и къде седи...Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар