Днес забелязах, че едната "ламба" на късите на Мареата е изгоряла. Свалих я (преди това се "посъветвах" с упътването, макар и на италиански) и право в първия срещнат Bosh магазин (за пловдивчани - случи се този на Кукленско шосе). Бяха любезни и компетентни. Погледнаха я и казаха - 18 лв. Добре, че не ми паднаха очите веднага. Какви ...найсет лева, викам им, има някаква грешка. Не, г-не, няма грешка, крушката е ксенонова и толкова струва. Викам им, я чакайте ще сваля и здравата за по-сигурно. Свалям и я нося. Присъдата се потвърждава! Брех, да ге, к’во да правя. Много пари са си 18лв за една "ламба", за жената още повече...Това от една страна. От друга обаче чак сега ми светва що ми е толкоз ’убаво през нощта! Тоя италианец, бившият на моята (за Мареята говоря, ей
), явно е бил голям мераклия - Кони амортисьори, ксенонови ламби на фаровете. Това също си е аргумент, щото почнах веднага да си викам, че ей на, на един жабар ли ще се дам и т.н.И така, аха да изпадна в тежка депресия от дилемата и в тоз’ момент Радецки пристигна..., пардон жената звънна по телефона. По съвсем друг повод, да не си помислите нещо, все пак тя не е телепат. Надявам се...Та с една дума, съвзех се и с твърд глас попитах дали имат по-евтини варианти, надявайки се на отрицателен отговор (нали разбирате, тогава нямаше да имам друг избор...), но не би - за 4.50 (лева) обикновена, най...Купих две, сложих и още през деня разбрах, че макарондажията е бил прав като е работил по английската схема за хубавото и евтиното (че са несъвместими, демек)...Та да ви питам - голяма грешка ли направих с тази замяна? Все пак аз със сигурност съм дЕдото на форума и гъзарии не ми прилягат много-много. Но идва въпросът - са ли ксеноновите ламби гъзария или са жизнеутвърждаваща необходимост (има връзка със светлото бъдеще, към което вървим и т.н.)???(Желателно е отговорите да са положителни
...)

Коментар