Това е на извънградско с скорост 120км/ч.Нормална ли е тази температура или съм за термостат?Снимката е от тази неделя навън беше около 18-20 градуса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нормална ли е тази температура?
Collapse
X
-
Re: Нормална ли е тази температура?
jblmusic написа:Това е на извънградско с скорост 120км/ч.Нормална ли е тази температура или съм за термостат?Снимката е от тази неделя навън беше около 18-20 градуса.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
И аз съм в същото положение. Стрелката на температурата седи в нормално положение за загрял двигател единствено в големите жеги. Иначе паднат ли малко температурите не дига повече от второто деление. Но наистина зимата парното си бачкаше нормално. 3-4 мин след палене си духаше вече топло. Разхода ми е нормален. Незнам дали това е проблем с термостата. В смисъл дали има някаква опасност след като в системата нещо не е наред и не се отчита правилна температураот. Има ли опасност прегряване или висок разход в моя случай или просто датчика не отчита правилно а системата си работи... Да добавя в големите жеги градско като я понапъна температурата дори се дига над нормалното и включва перката.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Ето една от подобните теми:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...asc&highlight=Накратко - същите симптоми, смяна на термостата, ефект нулев. Затова питам. Не ми се дават 100 кинта за нищо. Явно доста хора имат този проблем. Нека някой който се е справил да сподели.Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
Rokambol написа:Браво, бе, вчера се изръсих 85лв. за нов термостат, заради същите симптоми, и сега какво - "ефект нулев"??? Ще го сменя все пак. Дано да не е нулев ефекта.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
jblmusic написа:благодаря за бързия отговор дано да е това че датчика за температурата си го смених миналата седмица понеже лъжеше компютъра че е по студен двигателяSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар