NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ауспух
Collapse
X
-
Space Star 1.9 DID
-
аз сменявах моите преди около 2 месеца. Мека връзка 50лв., резонатор (заместител на катализатора) - 55лв., средно и крайно гърнета на VITO - 127 лв. Заедно със работата и всички необходими гумени държачи. Това е от ЕМ комплект 33.дадаха и гаранция 1 година. За сега всичко е ОК но ще видим до кога.миналото лято смених меката връзка със по евтинка от 25 кинта и както се вижда сега пак я сменяхФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
NikMar написа:Благодаря Rokambol за инфото, но си много далеч от мен и немога да се възползвам от твоя майстор. Иначе това гърне е добро, мислех си дали не може да се използва връзка като на опел, те са 2 тръби със сферични краища вътрешна и външна сфера и м/у тях гарнитура и фланци с 2 болта натегнати с пружина, ако сложа такова дали ефекта ще е същия.
Коментар
-
Мисля гъвкавата връзка да не я заварям за двуцевката, а да я направя със скоба като на Жигулите и тогава следващия ремонт ми се облекчава.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Мисля гъвкавата връзка да не я заварям за двуцевката, а да я направя със скоба като на Жигулите и тогава следващия ремонт ми се облекчава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар