мдаам, не знам как се изключва тая шибана функция. като държиш тп бая време /около 10 сек/ при мен излизат някви мен’та он/офф някакви степено от 0 до 7 обаче нищо не им разбирам, знам само че АФ няма
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прекъсване фабричен касетофон браво
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8#183218Тук колегата е сложил снимка на такъв касетофон и долколкото виждам АФ има ...Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Изключване на функцията AF (Alternative Frequencies - Алтернативни честоти - сменя автоматично станцията, при слаб или никакъв сигнал, с някоя, която излъчва подобен РДС-код, например NEWS - Хоризонт -> Дарик -> Инфо радио ....)Натиска се бутона TP и се задържа докато на екрана се изпише AF -- -- , не се чака повече! Бутона се отпуска, в резултат надписът преминава от AF -- -- във AF ON/OFF. Ако се изчака повече с натиснат бутон, AF -- -- преминава във PTY ON/OFF и следва информация за PTY (Program TYpe - News,Weather......) или ако няма такава информация - надпис NO PTYСамо не мога да разбера защо като изгася и запаля наново, АФ пак си е включено, та всеки път го изключвам. М/у другото това радио така ме нервира, че съм прочел много подробно инструкциите на всичките модели, така че който има ядове, да казва, пък ще ги мъчиме...мойто е като на горната снимка
Коментар
-
pakumba написа:noriaga написа:Мда и аз съм с 182M и не става. Дразни си това прекъсване ама се свиква. Все пак да имаш RDS и да не го ползваш е кофтиFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
колеги, в момента чета инструкции за много видове касетофони/радиа, доколкото виждам на 1 четене, има модели с копче АФ; ако може да ми мацнете 1 снимка на въпросното радио, което не е като моето, за да видя какво конкретно да търся. продължавам четенето.... мойто е такова с 5 копчета ЗА ЗАПОМняне на станции, и на него става по описания начин.ред.: за да не се включва АФ автоматично, трябва АФ да е ОФФ и тогава да се запамети станцията на съответната позиция, по подразбиране АФ е включено и при запомняне сигурно всеки го е запомнил така, включено, както и аз ред.2: във връзка с ред.1: тествано, работи!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар