Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прекъсване фабричен касетофон браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мдаам, не знам как се изключва тая шибана функция. като държиш тп бая време /около 10 сек/ при мен излизат някви мен’та он/офф някакви степено от 0 до 7 обаче нищо не им разбирам, знам само че АФ няма
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8#183218Тук колегата е сложил снимка на такъв касетофон и долколкото виждам АФ има ...
      Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

аз вече слушам на фм без рдс и не прекъсва. лови си чудесно. така и не намерих аф изключването как става. моя е предния модел
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Изключване на функцията AF (Alternative Frequencies - Алтернативни честоти - сменя автоматично станцията, при слаб или никакъв сигнал, с някоя, която излъчва подобен РДС-код, например NEWS - Хоризонт -> Дарик -> Инфо радио ....)Натиска се бутона TP и се задържа докато на екрана се изпише AF -- -- , не се чака повече! Бутона се отпуска, в резултат надписът преминава от AF -- -- във AF ON/OFF. Ако се изчака повече с натиснат бутон, AF -- -- преминава във PTY ON/OFF и следва информация за PTY (Program TYpe - News,Weather......) или ако няма такава информация - надпис NO PTYСамо не мога да разбера защо като изгася и запаля наново, АФ пак си е включено, та всеки път го изключвам. М/у другото това радио така ме нервира, че съм прочел много подробно инструкциите на всичките модели, така че който има ядове, да казва, пък ще ги мъчиме...мойто е като на горната снимка

Коментар

при нашия модел не става така
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

да аз пак пробвах не се иключи аф така
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Мда и аз съм с 182M и не става. Дразни си това прекъсване ама се свиква. Все пак да имаш RDS и да не го ползваш е кофти
                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
                  Мда и аз съм с 182M и не става. Дразни си това прекъсване ама се свиква. Все пак да имаш RDS и да не го ползваш е кофти
                  на мене ми епо кофти да имам радио и да прекъсва
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                    noriaga написа:
                    на мене ми епо кофти да имам радио и да прекъсва
                    Днес ще проверя в книжката какво пише. Кофти, че е на италиански ама дано пише нещо
                    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

колеги, в момента чета инструкции за много видове касетофони/радиа, доколкото виждам на 1 четене, има модели с копче АФ; ако може да ми мацнете 1 снимка на въпросното радио, което не е като моето, за да видя какво конкретно да търся. продължавам четенето.... мойто е такова с 5 копчета ЗА ЗАПОМняне на станции, и на него става по описания начин.ред.: за да не се включва АФ автоматично, трябва АФ да е ОФФ и тогава да се запамети станцията на съответната позиция, по подразбиране АФ е включено и при запомняне сигурно всеки го е запомнил така, включено, както и аз ред.2: във връзка с ред.1: тествано, работи!

Коментар

Вече разкарах това радио, но си спомням, че за да избегна гореописания проблем, слушах радиостанции на втория FM обхват със RDS!
                        Fiat Marea 1.8i 16V
                        Fiat Tipo 1.4i 8V
                        Fiat Punto 1.6i 8V
                        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

офф не можах да намеря снимка на моя кастафон, те всички са изчезнали от форума. мноо тъпо не може ли да се оправи това, половината теми са аут така. ще снимам моя утре
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                          X