Имам един въпрос: довечера заминавам и колкото повече наближава това, толкова повече се увеличават пътниците и багажа им. Мисълта ми е следната колко носи бравото, защото ще сме 5 човека с куфари и прахосмукачка и нормално ли ще се движи колата. Питам, защото миналото лято возих с друга кола пак 5 човека, но в още повече багаж и колата едва се движеше и беше клекнала до положение, в което като видях си помнислих, че нещо се е счупило.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко може да се товари Бравото?
Collapse
X
-
Няма страшно, колата е предвидена за 5 човека и евентуален багаж Колкото до прахосмукачката - просто не мога да се сдържа да не питам, да не е някаква "Ракета" от едновремешните руски машини, за които ти трябва специален кран, за да ги повдигнеш? Шегата настрана, просто внимавай да не влизаш в дупки и карай по-бавно от обикновено - това е единственото, което може да навреди на колатаAlles in Ordnung
-
Re: колко може да се товари Бравото?
dress to kill написа:Имам един въпрос: довечера заминавам и колкото повече наближава това, толкова повече се увеличават пътниците и багажа им. Мисълта ми е следната колко носи бравото, защото ще сме 5 човека с куфари и прахосмукачка и нормално ли ще се движи колата. Питам, защото миналото лято возих с друга кола пак 5 човека, но в още повече багаж и колата едва се движеше и беше клекнала до положение, в което като видях си помнислих, че нещо се е счупило.
Коментар
-
и аз ще заминавам за море в неделя с бравото и 5 човека с багаж е невъзможно в тая кола, отзад трима човека се возят горе долу добре за кратки растояния в София, обаче 5 човека на дълъг път няма да стане, аз смятам четирима да пътуваме с багаж и пак не знам в това багажниче дали ще се събере....ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Mitko написа:Стига глезотий де. Едно време със Запорожец сме ходили на море Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Tipo 1.6 [149C2046]
Коментар
-
dress to kill написа:А старите прагосмукачки много ли са тежали?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар