Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко може да се товари Бравото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колко може да се товари Бравото?

Имам един въпрос: довечера заминавам и колкото повече наближава това, толкова повече се увеличават пътниците и багажа им. Мисълта ми е следната колко носи бравото, защото ще сме 5 човека с куфари и прахосмукачка и нормално ли ще се движи колата. Питам, защото миналото лято возих с друга кола пак 5 човека, но в още повече багаж и колата едва се движеше и беше клекнала до положение, в което като видях си помнислих, че нещо се е счупило.

Няма страшно, колата е предвидена за 5 човека и евентуален багаж Колкото до прахосмукачката - просто не мога да се сдържа да не питам, да не е някаква "Ракета" от едновремешните руски машини, за които ти трябва специален кран, за да ги повдигнеш? Шегата настрана, просто внимавай да не влизаш в дупки и карай по-бавно от обикновено - това е единственото, което може да навреди на колата
    Alles in Ordnung

Коментар

Re: колко може да се товари Бравото?

dress to kill написа:
      Имам един въпрос: довечера заминавам и колкото повече наближава това, толкова повече се увеличават пътниците и багажа им. Мисълта ми е следната колко носи бравото, защото ще сме 5 човека с куфари и прахосмукачка и нормално ли ще се движи колата. Питам, защото миналото лято возих с друга кола пак 5 човека, но в още повече багаж и колата едва се движеше и беше клекнала до положение, в което като видях си помнислих, че нещо се е счупило.
      Когато отвориш предния капак има една метална табелка, на нея е отбелязана максималната допустима маса, направи си груба сметка колко тежат хората и багажа и така. Освен това трябва да понапомпиш повече гумите според инструкцията.

Коментар

и аз ще заминавам за море в неделя с бравото и 5 човека с багаж е невъзможно в тая кола, отзад трима човека се возят горе долу добре за кратки растояния в София, обаче 5 човека на дълъг път няма да стане, аз смятам четирима да пътуваме с багаж и пак не знам в това багажниче дали ще се събере....
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

За море мога да ти пусна "Невадата" ми.Дори ще спестиш и от хотел ако сложиш и матрака вътре Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

Mitko написа:
            Стига глезотий де. Едно време със Запорожец сме ходили на море Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
            преди три години (карах тогава една корса 83-ти набор) ходихме на море 4 човека, бебе и куче. каквото не събрахме в багажника натоварихме отгоре.гедката си заслужава сега само на жената и дъщерята багажа не мога да събера в типото.бебето от преди беше на приятелите. моята дъщеря сега е на две, но мъкнем повече багаж за нея за два дни отколкото аз сам за месец.
            Tipo 1.6 [149C2046]

Коментар

Благодаря много за отговорите, след малко тръгвам да си събирам пътниците и потегляме. А старите прагосмукачки много ли са тежали?

Коментар

dress to kill написа:
                А старите прагосмукачки много ли са тежали?
                Тогава още не бе открита полимеризацията на въглеводородите А и руснаците бяха особенно силни във военно-промишления комплекс, като дори самоварите имаха вид и тегло на уголемени ръчни гранати :DЛек път и приятни морски емоции!

Коментар

Working...
                X