Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парното на Уно, не топли

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Парното на Уно, не топли

    Неще и неще, очистих му колекторчето и пак не иска. Мисля че проблема не опира до загряването на двигателя. Някой срещал ли се е с този проблем?

    #2
    Re: Парното на Уно, не топли

    ThE_PuNiSHeR написа:
    Неще и неще, очистих му колекторчето и пак не иска. Мисля че проблема опира до загряването на двигателя. Някой срещал ли се е с този проблем?
    То, сега ако не топли, зимата може да почне и да замръзва - просто нямаш циркулация на антифриз или ако малко топли, запушено радиаторче!

    Коментар


      #3
      Миналата година имах подобен проблем - оказа се прецакано кранче на радиатора на парното
      VW Bora Variant 1.6 16V '01

      Коментар


        #4
        Аз имах подобен проблем и се оказа клапата за вуздух над парното, беше се откачила и вкарваше само студен въздух в купето. Иначе парното като отвори кранчето топло ли ти е на пипане?
        In Tipo Veritas

        Фиат Типо 1.6 DOHC
        Фиат Стило 1.6

        Коментар


          #5
          И при мен беше така на Уното. Смених две кранчета. След второто (което едва изкара един зимен сезон), ми писна и сложих водопроводно кранче за 5.50 лв. - някакво мъничко, отваря-затваря на 90 градуса, никелирано: в единия му край диаметъра точно пасваше на маркуча, а в другия малко със зор.. Резнах с ножовката "пишката" на кранчето там дето излиза от радиаторчето - остана около сантим и половина два, което е достатъчно за маркуча.Малко маркуч, няколко скоби и готово..Сега е баня..)))..Мойта кола нямаше, та и сложих и една фишка с тапичка за обезвъздушаване (видях, че на по-старите модели има такава). Слага се там (в двигателния отсек) където маркучите влизат за парното, на дългия маркуч дето минава покрай десния калник.

          Коментар

          Working...
          X