Неще и неще, очистих му колекторчето и пак не иска. Мисля че проблема не опира до загряването на двигателя. Някой срещал ли се е с този проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парното на Уно, не топли
Collapse
X
-
Re: Парното на Уно, не топли
ThE_PuNiSHeR написа:Неще и неще, очистих му колекторчето и пак не иска. Мисля че проблема опира до загряването на двигателя. Някой срещал ли се е с този проблем?
-
И при мен беше така на Уното. Смених две кранчета. След второто (което едва изкара един зимен сезон), ми писна и сложих водопроводно кранче за 5.50 лв. - някакво мъничко, отваря-затваря на 90 градуса, никелирано: в единия му край диаметъра точно пасваше на маркуча, а в другия малко със зор.. Резнах с ножовката "пишката" на кранчето там дето излиза от радиаторчето - остана около сантим и половина два, което е достатъчно за маркуча.Малко маркуч, няколко скоби и готово..Сега е баня..)))..Мойта кола нямаше, та и сложих и една фишка с тапичка за обезвъздушаване (видях, че на по-старите модели има такава). Слага се там (в двигателния отсек) където маркучите влизат за парното, на дългия маркуч дето минава покрай десния калник.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар