Здравеите на всички!имам bravo sx 1.6 16V (бензинка) и преди около 2 седмици каточе ли нещо стана сас инжекцията премигваше си доста често за около минута ,две в продалжение на 3-4 месеца и сега спря да пресветва! това е добре но УВИ колата ми загуби мощност! преди сякаш варвеше доста по добре! набира до кам 2.5-3 оборота и след това е като бабичка! Незнам какво и стана! все едно сам и сложил метан (даже нещо по лошо)! Не разбирам от коли Но си мисля 4е нещо инжекцията е проблема или горивната помпа! Пример! двийасе сас 120 км отпускам газта след това я натискам пак и за миг колата прехалцва или нешо такова ,забива муцуна и чак тогава почва като бабичка да набира ЕДВА ЕДВА! какво и стана някои знаели! благодаря предварително на тези които могат да ми помогнат!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
имам проблем с инжекциона!!
Collapse
X
-
От моят опит - горивната помпа или работи или не - т.е. няма как да работи ама по-малко.С инжекциона - ако е многоточков - ще имаш и разлика в звука, а ако е моно - по-скоро ще са проблеми на ниски, а не на високи обороти...Според мен проблемацията ти е с този светещ индикатор - провери я на комп. диагностика.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Най-добре мини на диагностика за да се види какви грешки е трупал ECU за тези 3-4 месеца.И тогава вероятно ще се разбере къде е проблема.Иначе причини много - като започнеш от проблемен датчик, ламбда сонда и стигнеш до горивна система.Може да отидеш в някой сервиза да ти замерят налягането,което създава бензиновата помпа.Има вероятност бензиновата помпа да е пътник и да не може да създаде достатъчно налягане (3 бара по спецификация). Но започни от грешките в компа.FIAT Brava 1.6 16v '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар