колеги, колко може да струва предницата ми - там дето са фаровете, бронята и се държи водния радиатор - хваната е на два болта, кажете че ми искат едни цифри, свят да му се завие на човек... а преден капак??? свако ми за опел корса 1994 г. даде 120 за нов плюс 80 за боядисване....още малко и почвам да търся да си купя още едно пунто за резервни части... п.п. май ще се ходи до моргите в Приселци - Варненско
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена на предница...
Collapse
X
-
Re: цена на предница...
donnna написа:колеги, колко може да струва предницата ми - там дето са фаровете, бронята и се държи водния радиатор - хваната е на два болта, кажете че ми искат едни цифри, свят да му се завие на човек... а преден капак??? свако ми за опел корса 1994 г. даде 120 за нов плюс 80 за боядисване....още малко и почвам да търся да си купя още едно пунто за резервни части... п.п. май ще се ходи до моргите в Приселци - ВарненскоPunto SX 1.1 55
Коментар
-
отбой...намерих майстор на приемлива / това не значи ниска /, даже може да се нарече разумна цена... той ще се занимава със всичко и е уж доверен и проверен човек...общо взето положението е следното - дръжките на фаровете /пластмасовите / и бронята - лепене, нова греда отпред, опъване, геометрия, алгебра , нов капак преден, боядисване на капака и калниците, тампон на двигателя, вътрешно каре, за полуоската не съм сигурен... радиатора на климатика - като се стопли времето ша са прави - каза човека около 800 лв........... сядам и карам...п.п. бяха ми казали едни цифри 1200 - 1500 лв. и бях почнал да листя мобилето за ново пунтоFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар