Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена на предница...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цена на предница...

колеги, колко може да струва предницата ми - там дето са фаровете, бронята и се държи водния радиатор - хваната е на два болта, кажете че ми искат едни цифри, свят да му се завие на човек... а преден капак??? свако ми за опел корса 1994 г. даде 120 за нов плюс 80 за боядисване....още малко и почвам да търся да си купя още едно пунто за резервни части... п.п. май ще се ходи до моргите в Приселци - Варненско
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Ако искаш напиши абсолютно всичко което ти трябва.В събота ще ходя до т.нар. "Италианец" (живея близо до него) и ще проверя какво има и колко струва по твоя списък.
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

ок. днес ще уточня и утре ще ти напиша...благодаря предварително...

Коментар

Re: цена на предница...

donnna написа:
        колеги, колко може да струва предницата ми - там дето са фаровете, бронята и се държи водния радиатор - хваната е на два болта, кажете че ми искат едни цифри, свят да му се завие на човек... а преден капак??? свако ми за опел корса 1994 г. даде 120 за нов плюс 80 за боядисване....още малко и почвам да търся да си купя още едно пунто за резервни части... п.п. май ще се ходи до моргите в Приселци - Варненско
        Ами така е пустите му майстори като видят "ЖЕНА" в сервиз и очите им като доларчета стават. Сега сериозно - и тъй тъй ще ходиш до Приселци - върви и до Варна има една автоморга - като тръгнеш от автогарата на север минаваш един светофар, продължаваш направо и вляво на около 50 м от кръстовището се пада.http://bgmaps.com/services/links/lin...49f4b2b8Там има всичко капаци, врати каквото ти душа сака.
        Punto SX 1.1 55

Коментар

сигурно ще ида тази събота или неделя, че без кола не е живот....мерси за инфото...

Коментар

Там са 3 морги една до друга!Едната е Йонас - 052/750719 и 0888/807438Другата е Арноратс 052/500191Третата - нямам номер!

Коментар

отбой...намерих майстор на приемлива / това не значи ниска /, даже може да се нарече разумна цена... той ще се занимава със всичко и е уж доверен и проверен човек...общо взето положението е следното - дръжките на фаровете /пластмасовите / и бронята - лепене, нова греда отпред, опъване, геометрия, алгебра , нов капак преден, боядисване на капака и калниците, тампон на двигателя, вътрешно каре, за полуоската не съм сигурен... радиатора на климатика - като се стопли времето ша са прави - каза човека около 800 лв........... сядам и карам...п.п. бяха ми казали едни цифри 1200 - 1500 лв. и бях почнал да листя мобилето за ново пунто

Коментар

Working...
              X