Здравейте! От както съм взел колата въпросната лампа гасне около 2сек. след като съм стартирал двигателя - незнам дали е нормално? Ако загася и запаля веднага изгасва бързо. Ами държи се така все едно всеки път пълни масления филтър. Моля ако някой има такава кола да сподели. Колите които съм карал до сега лампите им загасват много бързо - може да се каже още на стартер.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа за налягането на маслото
Collapse
X
-
не знам аз ли нещо не съм разбрал въпроса или....но мисля че при всички коли е така, гасне чак като запалиш и то не абсолютно венага. е може би при по-новите - ОК. за диагностиката съм напълно ЗА както каза колегата, но го има тоя проблем също и ако ти е старо маслото. или ако колата ти е за минерално а ти си сложил полусинтетика. провери и това също.УСПЕХФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
забравих да кага ,4е съм си сменила маслото,някакво англииско ,ама ми казаха 4е трябва да е полусинтетика(такова си сложих),абе шантава работа,то остана да ми се смени само маслената помпа,мисля 4е няма какжо друго,защото ми смениха вси4ко в двигателя(не ги знам то4но като понятия),ама ми взеха доста голяма цифра....сега щте стискам паци да стане маслената помпа,защтото я взех втора ръка!Ина4е новата е цифра!
Коментар
-
Като взех колата/нова/ беше със полусинтетика. След това в Ауто Италия и сипаха пълна сентетика - Кастрол. Разлика няма. По време на движение лампата не ми мига нито ми светва за постоянно. Просто ме притеснява факта че загасва по късно - мисля, че се държи точно все едно пълни масления филтър всеки път. Все пак и маслото и филтъра са сменени при официалния вносител с оригинални уж. Пък и нямя разлика със заводските или аз не я виждам. Възможно ли е тази лампа да се командва Софтуерно?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар