Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT>Golf III>POLO??????

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    FIAT>Golf III>POLO??????

    Здравейте на всички !Решил съм да си купувам кола и ми предлагат фиат пунто 1.7 ТД с клеймо 97г.на същата цена с Голф 3 и Поло Каква е разликата и какво ще ме посъветвате да си купя какави са +/- на всяка от тях Мерси предварително

    #2
    Голф 3 е дизайн от 1991ва, а второто пунто е доста по-красиво, по-леко и според мотора може да останеш приатно изненадан. Плюсовете при фиатите са малко повече екстри за същите пари обикновено. Плюсовете при италиянките са и в двигателите - като издръжливост на високи обороти сравнима с баварското швабско. Минусите обаче са в разтропването заради спортната возия направена твърда за устойчивост в завоите. ... но това мнение разбира се е предубедено - Голф 4 е много надеждна (за нелуксозния клас) машина - съм чувал - сравнима по този показател с руските. Ако караш като каруцар обаче никоя кола не е вечна. Въпрос е ти на какво държиш, и дали за градско или междуселищни цели ще ти влиза в работа предимно. Голф три по начало е с 13 цолови джанти и най-малкото заради този факт вози по-меко, но аз все пак нямам пунто, а брава, така че изчакай и други мнения. Което си е така така си е.
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

    Коментар


      #3
      Е повече инфо дай и за пунтото и за другите Иначе всеки ти препоръча фиат...Пунтото си е хубава кола и на жените доста им се харесва.
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

      Коментар


        #4
        Първо това е фиат форум и всеки ще ти каже да избереш фиата спрямо другите две, включително и аз.И второ покупката на кола за мен е ИЗЦЯЛО късмет, така че пробвай и трите, огледай ги и вземи тази, която ти легне на сърцето. :D
        Lancia Y, 1.2, 60

        Коментар


          #5
          Абе разликата между трите коли най вероятно е в годините и то поне 3 - за да са на една цена. Вероятно голфа и полото са бензинки, а Пунтото е дизел, както е написано.Колега, решението си е твое, но има предвид че Пунто с Голф 3 е трудно да се сравни - различно класове са. Голфа е в един клас с Брава/Браво, а между моето Пунто и моята Брава - разликата е много голяма.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

          Коментар

          Working...
          X