Питам тука щото в саита на опел е ебати мъртвилото, за 24 часа никои една дума не каза. Ако някои от вас баща му има аскона 1.6 бензин или някои познат с такава ще ми е много полезна следната информация. На рисунката която съм качил е оградена една джажа седи точно на задната стена в двигателния отсег (зад кутията на филтъра) е трябва ми всичко квото пише по нея като информация, ако някои може да помага да помага. Кабелите от тая пущина отиват в комутатора явно е за управленеито на запалването или за карбуратора играе няква роля. На снимките едното е изгорялото другото е това което съм намерил като крачета и букси са еднакви но дали става тва новото ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някои дали може да помогне с малко инфо за Опел Аскона?
Collapse
X
-
qnisZ написа:Колега така като го погледнах ми прелича на електрониката която се грижи за ел. клапана на тихите обороти при пренудителен празен ход *управява клапана който затваря бензина има един ел жигьор та за него става дума*. Единя е по стария модел а другия е по новия но е съшия и ще ти свърши работа.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар