Баце аз на човека дето се интересуваше му пуснах едно лично съобщение с точно 20 които написах даже без да се замисля. Прецених да постъпя така за да не дразня излишно хората тук. Ако той прецени че съм писал глупости предполагам че чете темата и вече щеше да се е обадил. А между другото не мрънкам а изразявам мнение което е различно от твойто и за разлика от теб не подскачам и не раздавам диагнози на хора които не познавам. За да избегна други недуразумения и за други марки имам доста отрицателно мнение особенно за две от немските. А относно WWWeb има още коли да сменяш докато ме догониш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за brava,съвети !
Collapse
X
-
Момчета,не обръщайте темата на спор.Всеки си има различно мнение,уважавайте се.Пуснах темата за да разуча модела и сега вече знам доста работи (на теория) и добри и лоши.Тъй като незнам саитове за авточасти,някой нека сподели колко струват консумативите на тази кола: филтрите,ангренажния,ролките,накладки.Вие поне сте купували за ваще автомобили и знаете.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Момчета,не обръщайте темата на спор.Всеки си има различно мнение,уважавайте се.Пуснах темата за да разуча модела и сега вече знам доста работи (на теория) и добри и лоши.Тъй като незнам саитове за авточасти,някой нека сподели колко струват консумативите на тази кола: филтрите,ангренажния,ролките,накладки.Вие поне сте купували за ваще автомобили и знаете.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар