Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за brava,съвети !
Collapse
X
-
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
Lane Staley написа:Колега, май ще изляза от добрия тон, но мисля, че диагнозата ти е много сходна с диагнозата на Добрият войник Швейк...Дръжките на моя фичо с изгорели - това не ме прави никак, ама никак нещастен. Може и да не е пъргав като жребче, ама не ми пука - щастлив съм и с тази динамика. Има много неща които правят разликата - като седна на седалката усещането е ... когато погледна на паркинга, фичо, макар и почти винаги най-мръсният , се откроява. Има си онова дето Роксет пееха за него - The Look8K км съм навъртял. Смених му една бобина и толкоз. Ама ако се наложи ще сменя всичко и това няма да ме накара да го разлюбя.И накрая, както е казал един демократ - Може и да не споделям мнението ти, но бих умрял за правото ти да го отстояваш. Не ме дразни това което мислиш, дразни ме фактът, че си като бабичка дето все мърмори. Някакъв фрустриран тип дето го е яд, че не може да си позволи БМВ... Що не потърсиш някой форум на психолози? Някой може да ти помогне...
Коментар
-
sstanchev написа:Lane Staley написа:Колега, май ще изляза от добрия тон, но мисля, че диагнозата ти е много сходна с диагнозата на Добрият войник Швейк...Дръжките на моя фичо с изгорели - това не ме прави никак, ама никак нещастен. Може и да не е пъргав като жребче, ама не ми пука - щастлив съм и с тази динамика. Има много неща които правят разликата - като седна на седалката усещането е ... когато погледна на паркинга, фичо, макар и почти винаги най-мръсният , се откроява. Има си онова дето Роксет пееха за него - The Look8K км съм навъртял. Смених му една бобина и толкоз. Ама ако се наложи ще сменя всичко и това няма да ме накара да го разлюбя.И накрая, както е казал един демократ - Може и да не споделям мнението ти, но бих умрял за правото ти да го отстояваш. Не ме дразни това което мислиш, дразни ме фактът, че си като бабичка дето все мърмори. Някакъв фрустриран тип дето го е яд, че не може да си позволи БМВ... Що не потърсиш някой форум на психолози? Някой може да ти помогне...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
pecata написа:Здравейте отново.Днес бях командировка в Банско и на връщане спряхме на Дупница да огледаме колите по кущите в началото на града.Останах много разочарован.Пълни гробници в буквалния смисъл на думата.Изпоожулени,износени,на нищо не приличат колите.Огледах около 7-8 фиата,направи ми впечатление,че на всички дръжките на вратите бяха тръгнали,изгоряли якатата.Ред други кусури и то доста видими.То вярно,че неможе да са като нови,ама бяха пък и хептен в окаяно състояние.Колите бяха от Италия.Много душмански карани.На всики седалките им бяха на дроб сърма.Много,много зле,а им искаха по доста пари от 3500 до 5000-5200.Като ги видях се отчаях.Аз съм почти приготвил 4500 и незнам какво ще купя.Повече пари немога да дам,просто нямам възможност.Продължавам проучването и оглеждането на модела.
Коментар
-
pecata написа:sstanchevкажи ми поне 20 дефекта на ФИАТ,другите като не казват,айде кажи ти. ?
Коментар
-
wwweb написа:pecata написа:sstanchevкажи ми поне 20 дефекта на ФИАТ,другите като не казват,айде кажи ти. ?
Коментар
-
sstanchev написа:wwweb написа:pecata написа:sstanchevкажи ми поне 20 дефекта на ФИАТ,другите като не казват,айде кажи ти. ?
Коментар
-
Колеги, не знам защо обърнахте тази тема в спор. Много ясно, че става дума за машина и всичко зависи както от поддръжката, така и на какъв екземпляр сме попаднали. Аз специално от мойта съм много доволен, понеже за 26 000 километра съм сменял само маслото и веднъж накладките. Окачването не е мръднало и си вози, както и в началото преди 11 месеца. Колата си окръгли иначе 9 години и си се държи добре за възрастта си. Когато по-нататък изскочат и други дефекти, сигурно друга песен ще запея, но не съм съгласен и с неособенокачествената алтернатива на придвижване. Така че - всичко си е до късмет.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Не искам да прозвуча като сектант, но никоя кола не ме кефи така както моята.Седна ли в нея не ми се излиза от колата.Относно качеството на колите...Ами по тея наши пътища как да не смениш носачи,шарнири,тампони и т.н.Аз лично още като взех колата единствения недостатък бяха изгорелите дръжки и десен тропащ тампон.Смених накладките и тампона общо за 40-50 лв (не помня точно).Сега ми предстои смяна на филтри и масло и отново забравям за всякакви проблеми с колата.П.с.: Като не ви кефят колите ви , що ги карате ?Това е като да работиш нещо,което не искаш...Вярно ,че не винаги имаш възможност за това ,което наистина харесваш,но поне не се оплаквайте като стари баби... В крайна сметка FIAT
Коментар
-
wwweb написа:Няма какво да се дразниш, ако ти е проблемна колата. Продай я и си купи друга (сам каза, че не ти е проблем). Като гледам за момента само ти негодуваш срещу модела.
Коментар
-
sstanchev написа:wwweb написа:Няма какво да се дразниш, ако ти е проблемна колата. Продай я и си купи друга (сам каза, че не ти е проблем). Като гледам за момента само ти негодуваш срещу модела.
Коментар
-
sstanchev написа:wwweb написа:Няма какво да се дразниш, ако ти е проблемна колата. Продай я и си купи друга (сам каза, че не ти е проблем). Като гледам за момента само ти негодуваш срещу модела.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар