Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е нужно ДА СЕ НАПРАВИ......

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16

    Коментар


      #17
      колега Punto_S слагам ти съобщение !

      Коментар


        #18
        Колега deadairplane вярвам във всичко което пишеш. Не съм се обидил лично на него -пиша ПО ПРИНЦИП за взаимоотношенията.Нямам още основания да се жалвам . Напротив- научих много неща все от колеги от форума . Много силно и похвално впечатление ми правиш със тази КОЛЕГИАЛНА ЗАЩИТА- УТОЧНЕНИЕ , и въобще поведение ! Браво ! Точно така трябва ! Благодаря ти за това !

        Коментар


          #19
          Punto_S написа:
          гуми не ти трябват, на тая колица не й трябват зимни гуми. едни качествени всесезонни са перфектни. моите са Фулда всесезонни и са си бомба - ник’ъв проблем никъде.абе Пунто мк1 1,1 има ли пълен инжекцион? питам просто, че нещо не знам.
          Sani написа:
          Да мойта/ а може би всички 1994 г -1,1,-54 к.с. / е пълен инжекцион ! Пише го на пласмасовият капак на въздушния филтър "FULL INGECTION " Потвърдиха го и на диагностиката като ходих за ЛАМБДА СОНДА. За гуми зимни се оказва че нямам мъни! Тези ми са нови .А и аз я карам само в неделя . Благодаря ти !
          Колега или колата ти не е 1,1 или не е пълен инжекцион. Предполагам второто. На капака предполагам пише FUEL, а не FULL. Че ти си се заблудил не е страшно. От скоро имаш колата нормално - ама се чудя докога ще има такива пишман майстори дето даже от компютърни диагностики "разбират" а пък реално за чеп за зеле не стават. Как я е видял тази пълна инжекция не го знам. Щото ако тази му заблуда ще е без последствия за теб, не се знае когато се наложи да пипне нещо дали няма отново да си остави ръцете.Иначе за справка ето тук можеш да огледаш модификациите на пунто МК1 : http://punto.hit.bg/teh.htmlи накрая искам да ти честитя придобивката, да ти кажа добре дошъл във форума и много безаварийни км и да те радва колицата. Да отговоря и нещо на колегата с който сме с почти еднакви никове - Punto S - колега не се осланяй на тази теория на пунтото зимни гуми не му трябват. Няма кола на която не и трябват. Бил съм с компромисния вариант - всесезонни гуми дори само отзад и предни зимни и пак съм усещал нестабилната играеща задница на колата.
          Punto SX 1.1 55

          Коментар


            #20
            Sani написа:
            За гуми зимни се оказва че нямам мъни! Тези ми са нови .А и аз я карам само в неделя . Благодаря ти !
            Абе...Човек може да се подхлъзне и в неделя, моят съвет е да се напънеш поне за две предни, може и не нови, добри втора употреба, има си разлика в спирането, дори в сравнение с всесезонните, някои от които са си чист "гьон" на студено, занасят се и на чист асфалт, за лед и сняг да не говорим. Аз поне вкарвам по малко антифриз и в ключалките зимно време, та да не дремя край колата сутрин и да поскачам. Приятел пръска със спрей капачката на делкото /или каквото е там/ , кабелите на свещите също. И задължително за зимното каране си вземай със себе си и здравото мислене, че зимното каране си е едно навременно мислене всъщност
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

            Коментар


              #21
              ...

              Коментар


                #22
                Ще отговоря на трима ви . Благодаря ви за съветите относно зимните гуми.Така е -сигурноста преди всичко ! А за 2 бр поне мъни ще се съберат от ........закуските да речем ! За колегата PUNTO SX === явно аз съм збъркал FUEL = гориво с FULL =пълен .Предполагам пак аз не съм разбрал майстора в сервиза че е моно инжекция ,тъй като се водеше разговор с още двама там с БМВ-та на тази тема В този форум съм като първолак- всеки ден научавам нещо за милата колица.........пак БЛАГОДАРЯ на всички ви !

                Коментар


                  #23
                  Въпрос към PUNTO SX : Не успях да видя мойто моделче в линка който сте закачил в един от текстовете. Това всички ли са или са най-масовите? Мойто добиче по документи се води: PUNTO ELX ’94 1,6см3 90 коня моноинжекция бензин 5 врати 8клапана а такова не видях. Да не съм в грешка или да имам несъществуваща кола?
                  Пунто ELX 1,6 90кс '94
                  http://bulfleet.com/?recruit=3117588

                  Коментар


                    #24
                    Не успях да видя мойто моделче в линка който сте закачил в един от текстовете. Това всички ли са или са най-масовите? Мойто добиче по документи се води: PUNTO ELX ’94 1,6см3 90 коня моноинжекция бензин 5 врати 8клапана а такова не видях. Да не съм в грешка или да имам несъществуваща кола?
                    твоето пунто мисля че е като на колегата Vesko t. старото - със сегашен собственик колегата Stenly....питай тях за повече инфо... мисля че двигателя трябва да е Ланчиа...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

                    Коментар

                    Working...
                    X