Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е нужно ДА СЕ НАПРАВИ......
Collapse
X
-
deadairplane
-
Колега deadairplane вярвам във всичко което пишеш. Не съм се обидил лично на него -пиша ПО ПРИНЦИП за взаимоотношенията.Нямам още основания да се жалвам . Напротив- научих много неща все от колеги от форума . Много силно и похвално впечатление ми правиш със тази КОЛЕГИАЛНА ЗАЩИТА- УТОЧНЕНИЕ , и въобще поведение ! Браво ! Точно така трябва ! Благодаря ти за това !
Коментар
-
Punto_S написа:гуми не ти трябват, на тая колица не й трябват зимни гуми. едни качествени всесезонни са перфектни. моите са Фулда всесезонни и са си бомба - ник’ъв проблем никъде.абе Пунто мк1 1,1 има ли пълен инжекцион? питам просто, че нещо не знам.Sani написа:Да мойта/ а може би всички 1994 г -1,1,-54 к.с. / е пълен инжекцион ! Пише го на пласмасовият капак на въздушния филтър "FULL INGECTION " Потвърдиха го и на диагностиката като ходих за ЛАМБДА СОНДА. За гуми зимни се оказва че нямам мъни! Тези ми са нови .А и аз я карам само в неделя . Благодаря ти !Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Sani написа:За гуми зимни се оказва че нямам мъни! Тези ми са нови .А и аз я карам само в неделя . Благодаря ти !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Ще отговоря на трима ви . Благодаря ви за съветите относно зимните гуми.Така е -сигурноста преди всичко ! А за 2 бр поне мъни ще се съберат от ........закуските да речем ! За колегата PUNTO SX === явно аз съм збъркал FUEL = гориво с FULL =пълен .Предполагам пак аз не съм разбрал майстора в сервиза че е моно инжекция ,тъй като се водеше разговор с още двама там с БМВ-та на тази тема В този форум съм като първолак- всеки ден научавам нещо за милата колица.........пак БЛАГОДАРЯ на всички ви !
Коментар
-
Въпрос към PUNTO SX : Не успях да видя мойто моделче в линка който сте закачил в един от текстовете. Това всички ли са или са най-масовите? Мойто добиче по документи се води: PUNTO ELX ’94 1,6см3 90 коня моноинжекция бензин 5 врати 8клапана а такова не видях. Да не съм в грешка или да имам несъществуваща кола?Пунто ELX 1,6 90кс '94
http://bulfleet.com/?recruit=3117588
Коментар
-
Не успях да видя мойто моделче в линка който сте закачил в един от текстовете. Това всички ли са или са най-масовите? Мойто добиче по документи се води: PUNTO ELX ’94 1,6см3 90 коня моноинжекция бензин 5 врати 8клапана а такова не видях. Да не съм в грешка или да имам несъществуваща кола?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар