на ПУНТО 1,1 1994 г -пълна инжекция- бензин за ЗИМНО КАРАНЕ /освен да се постават зимни гуми и подходящ антифриз / ?? Обръщат ли се нещо тръби под преден капак ,нещо с радиатора, или само копчето на таблото от СИН на ЧЕРВЕН сектор ?? БЛАГОДАРЯ !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е нужно ДА СЕ НАПРАВИ......
Collapse
X
-
Re: Какво е нужно ДА СЕ НАПРАВИ......
Sani написа:на ПУНТО 1,1 1994 г -пълна инжекция- бензин за ЗИМНО КАРАНЕ /освен да се постават зимни гуми и подходящ антифриз / ?? Обръщат ли се нещо тръби под преден капак ,нещо с радиатора, или само копчето на таблото от СИН на ЧЕРВЕН сектор ?? БЛАГОДАРЯ !Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Какво е нужно ДА СЕ НАПРАВИ......
Sani написа:на ПУНТО 1,1 1994 г -пълна инжекция- бензин за ЗИМНО КАРАНЕ /освен да се постават зимни гуми и подходящ антифриз / ?? Обръщат ли се нещо тръби под преден капак ,нещо с радиатора, или само копчето на таблото от СИН на ЧЕРВЕН сектор ?? БЛАГОДАРЯ !Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Благодаря и на двамата ! ТОРНАДО момък гневен, тази кола е имам от 2 месеца,преди на ЖИГУЛКАТА обръщах тръбата от студен въздух да дърпа топъл от двигателя..................та за това бе колега . Новаците НЕ могат да задават УМНИ въпроси АНАДЪМУ ? За това сме ТУК ! Действително ли Пунтото има добро парно ?
Коментар
-
Sani написа:Благодаря и на двамата ! ТОРНАДО момък гневен, тази кола е имам от 2 месеца,преди на ЖИГУЛКАТА обръщах тръбата от студен въздух да дърпа топъл от двигателя..................та за това бе колега . Новаците НЕ могат да задават УМНИ въпроси АНАДЪМУ ? За това сме ТУК ! Действително ли Пунтото има добро парно ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Съветвам те при смяната на охлаждащата течност да промиеш добре системата в двете посоки и най вече радиаторчето за парното.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ако може да се намесяяяяяяяяя.....ако завъртиш врътката на червеното и при загрял двигател нямаш парно.... лошо!!!вдигаш капака и гледаш към стената на купето....аз мойто като го взех стърчаха двата извода на парното - две тръбички са, а маркучите бяха вързани входа с изхода.. често срещано явление е и означава пробит радиатор на парното - ей ся ще се видиш в приключение...очаквай "пълна промяна" - демек сваляне на цялото арматурно табло за да достигнеш до радиаторчето - около 60 лв. за него плюс стотина за майсторлък...късмет....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Бе вие се бъзикате с колегата, ама има доста резон в питането му.На Жигулката наистина се завърта капака на въздушния филтър. На Ситроенчето се превключва едно ключе на кутията на въздушния филтър сположения HIVER/ETE (зима/лято), с което се завърта една клапа и се променя посоката на входящия въздух.На Темпрата има един въздуховод, който взима въздух отзад радиатора, който аз лично през лятото свалям.Така че добре си огледайте "Точките" (пунтовците) и пак се бъзикайте с колегата. Нямам представа как е при Пунто, но казвам, че колегата пита с основание.
Коментар
-
Да мойта/ а може би всички 1994 г -1,1,-54 к.с. / е пълен инжекцион ! Пише го на пласмасовият капак на въздушния филтър "FULL INGECTION " Потвърдиха го и на диагностиката като ходих за ЛАМБДА СОНДА. За гуми зимни се оказва че нямам мъни! Тези ми са нови .А и аз я карам само в неделя . Благодаря ти !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар