на ПУНТО 1,1 1994 г -пълна инжекция- бензин за ЗИМНО КАРАНЕ /освен да се постават зимни гуми и подходящ антифриз / ?? Обръщат ли се нещо тръби под преден капак ,нещо с радиатора, или само копчето на таблото от СИН на ЧЕРВЕН сектор ?? БЛАГОДАРЯ !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е нужно ДА СЕ НАПРАВИ......
Collapse
X
-
Re: Какво е нужно ДА СЕ НАПРАВИ......
Sani написа:на ПУНТО 1,1 1994 г -пълна инжекция- бензин за ЗИМНО КАРАНЕ /освен да се постават зимни гуми и подходящ антифриз / ?? Обръщат ли се нещо тръби под преден капак ,нещо с радиатора, или само копчето на таблото от СИН на ЧЕРВЕН сектор ?? БЛАГОДАРЯ !?Какви тръби искаш да обръщаш под капака?На ЗИЛ 131 като се преминава от летни условия към зимни се отвива кранчето за парното ама при теб не знам изобщо какво имаш в предвид с тези твои въпроси.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Какво е нужно ДА СЕ НАПРАВИ......
Sani написа:на ПУНТО 1,1 1994 г -пълна инжекция- бензин за ЗИМНО КАРАНЕ /освен да се постават зимни гуми и подходящ антифриз / ?? Обръщат ли се нещо тръби под преден капак ,нещо с радиатора, или само копчето на таблото от СИН на ЧЕРВЕН сектор ?? БЛАГОДАРЯ !Пунтото има много добро парно.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Благодаря и на двамата ! ТОРНАДО момък гневен, тази кола е имам от 2 месеца,преди на ЖИГУЛКАТА обръщах тръбата от студен въздух да дърпа топъл от двигателя..................та за това бе колега . Новаците НЕ могат да задават УМНИ въпроси АНАДЪМУ ? За това сме ТУК ! Действително ли Пунтото има добро парно ?
Коментар
-
Sani написа:Благодаря и на двамата ! ТОРНАДО момък гневен, тази кола е имам от 2 месеца,преди на ЖИГУЛКАТА обръщах тръбата от студен въздух да дърпа топъл от двигателя..................та за това бе колега . Новаците НЕ могат да задават УМНИ въпроси АНАДЪМУ ? За това сме ТУК ! Действително ли Пунтото има добро парно ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Съветвам те при смяната на охлаждащата течност да промиеш добре системата в двете посоки и най вече радиаторчето за парното.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ако може да се намесяяяяяяяяя.....ако завъртиш врътката на червеното и при загрял двигател нямаш парно.... лошо!!!вдигаш капака и гледаш към стената на купето....аз мойто като го взех стърчаха двата извода на парното - две тръбички са, а маркучите бяха вързани входа с изхода.. често срещано явление е и означава пробит радиатор на парното - ей ся ще се видиш в приключение...очаквай "пълна промяна" - демек сваляне на цялото арматурно табло за да достигнеш до радиаторчето - около 60 лв. за него плюс стотина за майсторлък...късмет....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Бе вие се бъзикате с колегата, ама има доста резон в питането му.На Жигулката наистина се завърта капака на въздушния филтър. На Ситроенчето се превключва едно ключе на кутията на въздушния филтър сположения HIVER/ETE (зима/лято), с което се завърта една клапа и се променя посоката на входящия въздух.На Темпрата има един въздуховод, който взима въздух отзад радиатора, който аз лично през лятото свалям.Така че добре си огледайте "Точките" (пунтовците) и пак се бъзикайте с колегата. Нямам представа как е при Пунто, но казвам, че колегата пита с основание.
Коментар
-
Да мойта/ а може би всички 1994 г -1,1,-54 к.с. / е пълен инжекцион ! Пише го на пласмасовият капак на въздушния филтър "FULL INGECTION " Потвърдиха го и на диагностиката като ходих за ЛАМБДА СОНДА. За гуми зимни се оказва че нямам мъни! Тези ми са нови .А и аз я карам само в неделя . Благодаря ти !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар