Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортисьор, предница и още нещо....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Амортисьор, предница и още нещо....

След изминати 1500 км за 5 дни и мнооого дупки започна да се чува особен шум от предницата в дясно. Съвсем леко придрънкване, по-точно звънтене /сякаш идва от колелото/. Съвсем скоро проверявах предницата и всичко беше Ок. дайте идея какво може да е!А другият ми въпрос е колко може да изкара още амортисьор, започнал да изпуска?Благодарско!
    Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.

И до ден днешен го имам същият проблем, предницата е Ok, нови амартисьори и това тракане си остава, почнах да го приемам като нешто нормално. Колкото до амортисьорите, желателно е да ги смениш, поне с предните според мен не е нужно да си правиш екперименти, при тези наши пътища.
    Bravo 1,6 16V

Коментар

ами то и при мен има едно чукане отпред вдясно(според мен). но при мен е глухо, карах я да я видят и ми казаха че предницата е ОК. лошото е че има дни дето изобщо не го чувам и в други когато постоянно се чува... и май е трудно да се определи какво може да е...
      ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD

Коментар

А другият ми въпрос е колко може да изкара още амортисьор, започнал да изпуска?
        На пьрвия вьпрос /разбери ме правилно / е доста трудно да се отговори с нещо конкретно!На втория: и много и малко! Зависи от тьрпението ти! Но по принцип, амортисьор който е трьгнал да изпуска/ омаслил се е /, той вече е изпуснал и ролята му отчасти поема здравия, който капитулира в сьвсем кратьк срок. Това е и причината амортисьорите да се сменят комплект, с еднакви характеристики!

Коментар

Re: Амортисьор, предница и още нещо....

Mitko написа:
          Металически звън може да имаш от тракане на спирачния апарат. Пробвай дали има тракането при леко натиснат спирачен педал
          Не е задължително тракането да е металическо-може да е и глухо...По темата е писано многократно-виж архива...За диагностика-виж написаното по-горе !
          Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Working...
          X