Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво HGT или GT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo написа:
    в пиковите часове на София 13-14 ! тествано много пъти за 50 000 км
    и мойто си похапва точно толкова бенз, а пък и толкова си го дава производителя... останалите мнения са некомпетентни!а и бих добавил, че е по-добре да караш пържено 20кл. отколкото някое гт карано като хгт!
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Напълно подкрепям колегата toko !!!
      Bravo HGT 2001

Коментар

А как мога да различа ХГТ 147 и 155коня, смисъл че всеки можа да ми каже че продава 155 ама аз как да съм сигурен. Има ли няква разлика?
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
          А как мога да различа ХГТ 147 и 155коня, смисъл че всеки можа да ми каже че продава 155 ама аз как да съм сигурен. Има ли няква разлика?
          155 е опакован двигавеля и на капака му пише - VIS. а за 100 % сигурност с № на двг-ля гледаш в е-пер какво ти дава!
          "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

154 к.с. се вгражда след 1998. но все пак наистина вина е най-сигурния начин.
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
            (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Working...
            X