Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво HGT или GT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е ако имаш пари хгт-то иначе гт....секи според кесията си...А жтд-то може си му сложиш ремус-че пък и е турбинка свистенето те радва там
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

krum_ktk написа:
      ХГТ - и аз имам и ти препоръчвам - ГТ е по скоро компромис - също върви доста - НО - петака сие петак, ХГТ е с различно окачване и седи по добре на пътя и върви като самолет.минуси на ХГТ - 1. по скъпа подръжка и по двигател и по окачване. 2. трудно се намира читав - бабите не ходят с ХГТ за пенисята :D кой каквото и да ви говори от автокъщите [/b]
      Точно щото знам как се кара ХГТ за това май повече се насочвам към ГТ. А за това в какъв външен вид е мн не ме интересува, щото и без това ще го тунинговам и оптично и двигателя също. 1.8 мисля че ще мога да го издокарам към 130 коня някъде , което си ме устройва.
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
        krum_ktk написа:
        ХГТ - и аз имам и ти препоръчвам - ГТ е по скоро компромис - също върви доста - НО - петака сие петак, ХГТ е с различно окачване и седи по добре на пътя и върви като самолет.минуси на ХГТ - 1. по скъпа подръжка и по двигател и по окачване. 2. трудно се намира читав - бабите не ходят с ХГТ за пенисята :D кой каквото и да ви говори от автокъщите [/b]
        Точно щото знам как се кара ХГТ за това май повече се насочвам към ГТ. А за това в какъв външен вид е мн не ме интересува, щото и без това ще го тунинговам и оптично и двигателя също. 1.8 мисля че ще мога да го издокарам към 130 коня някъде , което си ме устройва.
        Гаранция франция!От къде може да си сигурен, че едно HGT ще е по-юркано от GT? Ти самият търсиш мощност, искаш да и сложиш спортно филтърче и гърненца, обаче това е компромис. Едно GT ако искаш да му се изкефиш не мисли, че ще ти гори 3-4 литра по-малко от HGT-то, разликата няма да е голяма и накрая кво нито върви как трябва нито има уникалния звук. Все пак не забравяй че на HGT доста работи са по-рзлични от всички други бравота. Не ти возия, не ти оборудване, не ти окачване а и таблото е меко а не от евтина пластмаса......Решението си е твое, но аз лично не бих го заменил за друга кола в този клас. Аз лично с моето лятото го засякох при спокойно каране (110-120км) ми даде 7л. без климата Големия мотор можеш да го накараш да харчи много и малко в зависимост от настроението Успех с избора
        Bravo HGT 2001

Коментар

Напълно подкрепям колегата v_a_c_h_o_o
          -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
          -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Аз имам GT, но да ти кажа ме гложди да взема едно HGT. Така, че ако ще си като мен да те гложди направо се качи на по-хубавото.
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аре стига лъгахте момчето с тоя разход дето цитирате - ХГТ на градско 10,5 и 1.8 - 9 литра.Сори ама тва са глупости, които дори и в най-смелите мечти на конструкторите на тия двигатели не ги е имало.Друг момент е ако наричате "градско" от Орлов Мост до летището например...
              Bravo 1.6 16v

Коментар

Разхода на GT e 8,5 градско!Нищо страшно няма в това.

Коментар

chris написа:
                  Аре стига лъгахте момчето с тоя разход дето цитирате - ХГТ на градско 10,5 и 1.8 - 9 литра.Сори ама тва са глупости, които дори и в най-смелите мечти на конструкторите на тия двигатели не ги е имало.Друг момент е ако наричате "градско" от Орлов Мост до летището например...
                  Ако искаш сипваш 20лв V-Power на ХГТ-то, качвам те и ако мине 90 км без да светне лампата много ше черпиш
                  Bravo HGT

Коментар

EVITA написа:
                    Разхода на GT e 8,5 градско!Нищо страшно няма в това.
                    Незнам колко е вярно това 8,5 л / 100...Моето ГТ (при моето каране разбира се) ми гори поне 10-11 /100 градско ...Ама и аз съм си виновен де , като сменям на 3500-4000 оборота

Коментар

Ми вярно трябва да е ... смесено имах предвид не градско, извинете не съм видяла, че съм го написала.Не си мисли, че я жаля аз тая кола, взела съм я за да се кара, а като върви настъпваш факт!

Коментар

Е то излиза че моето 1.4 гори колкото ХГТ. Ако верно ХГТ харчи 13-14 няма кво да се замислям да го взимам ,а все пак мн държа да звука който вади ХГТ.
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

H G T
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

HGT е за предпочитане. Петаците са много добре балансирани мотори. Напълно вярно, обаче е факта, че със сигурност мотора ще е доста по изтормозен, отколкото на GT. Той затова е 150к.с. Да се ръчка яко.
                            Fiat Marea 1.8i 16V
                            Fiat Tipo 1.4i 8V
                            Fiat Punto 1.6i 8V
                            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

smokie написа:
                              chris написа:
                              Ако искаш сипваш 20лв V-Power на ХГТ-то, качвам те и ако мине 90 км без да светне лампата много ше черпиш
                              Не ми се спори. Сипи си сам за 20 лв. и ела в центъра в пиковите часове да видиш на какво казват хората градско.А относно засичане на гориво също не ме поучавай щото карам само на пълен резервоар, така, че ми се струва, че с по-голяма точност бих могъл да си засека разхода от колкото с тия примитивни методи.И последно... това със сипването за 20 лв. е глупаво и не е точно щото само сипваш и караш - няма спри, тръгни, паркирай, премести се, запали, угаси, пак запали, вкарай, изкарай, загаси, запали и т.н и т.н. Засичал съм си разход и по тоя метод и мога да те уверя, че разликата и в литри по-малка.
                              Bravo 1.6 16v

Коментар

в пиковите часове на София 13-14 ! тествано много пъти за 50 000 км
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X