Имам питане - калниците и подкалниците на Браво и Мареа еднакви ли са? Изключвам разликата във формата на мигача на калника. Основно ме интересува дали може подкалник от Мареа комби 02 да стане на Браво 99та, ако единия калник на Бравото е от Мареа? А другият подкалник дали ще стои нормално ако се монтира на стандартния калник на Бравото?Очаквам съвети и коментари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Браво и Мареа
Collapse
X
-
Re: Въпрос за Браво и Мареа
s0me0ne написа:Имам питане - калниците и подкалниците на Браво и Мареа еднакви ли са? Изключвам разликата във формата на мигача на калника. Основно ме интересува дали може подкалник от Мареа комби 02 да стане на Браво 99та, ако единия калник на Бравото е от Мареа? А другият подкалник дали ще стои нормално ако се монтира на стандартния калник на Бравото?Очаквам съвети и коментари.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Въпрос за Браво и Мареа
Tornado написа:s0me0ne написа:Имам питане - калниците и подкалниците на Браво и Мареа еднакви ли са? Изключвам разликата във формата на мигача на калника. Основно ме интересува дали може подкалник от Мареа комби 02 да стане на Браво 99та, ако единия калник на Бравото е от Мареа? А другият подкалник дали ще стои нормално ако се монтира на стандартния калник на Бравото?Очаквам съвети и коментари.
Коментар
-
spark написа:Ами виж в ЕПЕР, ако са с еднакви номера значи може да си сигурен че стават.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар